SPORTURI  »  HANDBAL  »  BUDUCNOST

Cristina Neagu e dezamăgită că a ratat Liga cu Buducnost: "Acum mă gândesc doar la Olimpiadă!"

Cristina Neagu promite să răzbune la națională insuccesul cu echipa de club
Cristina Neagu promite să răzbune la națională insuccesul cu echipa de club

Articol de - Publicat marti, 10 mai 2016 00:00

Dezamăgită că a ratat obiectivul cu echipa de club, Cristina Neagu așteaptă acum Jocurile Olimpice de la Rio, unde vrea să urce pe podium cu România.

Campioana en titre a Europei, Buducnost Podgorica, a terminat abia pe locul 4 în Final Four-ul de la Budapesta. Echipa Cristinei Neagu a pierdut în semifinale cu Gyor, 20-21, apoi și finala mică, 28-30 cu Vardar Skopje.

"Ne-am dorit foarte mult să putem să ne apărăm titlul, a fost un meci de mare luptă cu Gyor, dar până la urmă am pierdut. Pentru noi este un eșec total faptul că nu am ajuns în finală. Ne-am pregătit două luni numai pentru Gyor. Nu a fost să fie, ăsta este sportul, uneori câștigi, alteori pierzi. Nu vreau să mă mai gândesc acum pentru că mă așteaptă foarte multe lucruri frumoase în această vară. Acum vreau să mă refac și să încep ușor-ușor pregătirea pentru Rio.

Felicit CSM-ul pentru rezultat, e ceva senzațional pentru fete, acum își dau seama și ele de sentimentele trăite, prin care și eu am trecut acum un an. S-a văzut cum a venit CSM-ul la acest Final Four, relaxate, au jucat handbal, au scos Vardarul din sală. În finală, presiunea a fost pe Gyor, ele erau favoritele, iar CSM a profitat din plin", a declarat Neagu.

Meciul pentru locul 3 nu a contat decât în mică măsură. "Am reușit cu greu să ne montăm pentru jocul cu Vardar, finala mică. Din punctul meu de vedere, locul 3 sau 4 e cam același. Era un meci al orgoliilor, pe Vardar am tot bătut-o în ultimul timp, dar anul acesta ne-au învins de două ori. Apărarea noastră a fost un dezastru, nu-mi aduc aminte când Buducnost a mai luat 30 de goluri", a subliniat Cristina.

"Vreau să le mulțumesc românilor care au fost în sală pentru încurajări. Ei au venit să vadă CSM, dar, normal, m-au încurajat și pe mine"
Cristina Neagu

"Ne dorim cu toții să câștigăm o medalie la Rio, dar e prea departe să discutăm. Trebuie să ne pregătim, să muncim, avem o grupă infernală la Olimpiadă. Până în august avem timp să punem toate lucrurile la punct"
Cristina Neagu

94de goluri a marcat Cristina Neagu în actualul sezon al Ligii, fiind pe locul 3, după Isabelle Gullden (CSM, 108) și Ekaterina Illina (Rostov, 97)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează