SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / CSM BUCUREȘTI-GYOR 28-22

Cristina Neagu explică prestația excelentă a ”tigroaicelor”: ”E prima dată când simt că suntem o echipă adevărată!”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 21:40

CSM București a început excelent anul 2018 în Liga Campionilor. Gyor Audi ETO, campioana Europei, a fost îngenuncheată prima dată la București, abia la a patra partidă.

Neagu, Gullden, Ungureanu, Manea, Kurtovici și celelalte handbaliste bucureștene au reușit meciul sezonului, maghiarele fiind aduse la statutul de echipă oarecare.
"A fost un pic de presiune pentru că în afară de finala Ligii Campionilor, din 2016, CSM nu câștigase niciun meci cu Gyor. Pierduse de două ori și pe teren propriu...", a declarat Cristina Neagu.

"Una peste alta, cred că am făcut un meci foarte bun, am avut o apărare bună, am primit doar 22 de goluri, asta a fost cheia din punctul meu de vedere. Nu e puțin lucru să bați Gyorul la 6 goluri. Acum însă, nu trebuie să facem mare caz, e doar primul joc din această grupă și trebuie să o luăm pas cu pas", a adăugat vedeta CSM-ului.

"Cu asemenea public, e greu să pierzi!"

Interul stânga a marcat de 7 ori, dar nu ea a fost principala marcatoare. "Toate fetele și-au făcut treaba. Așa se întâmplă când ai jucătoare bune în lot. Fetele din apărare au dus o muncă titanică, cele care au stat pe bancă ne-au încurajat. E foarte important să ne simțim ca o echipă. Și pot să spun că, de când am venit la București, e prima dată când am simțit cu adevărat că suntem echipă", a declarat Neagu.

Cristina a lăudat și atmosfera din Sala Polivalentă. "Îmi era dor de această atmosferă, le mulțumesc celor care au fost alături de noi. Cu asemenea public e mult mai simplu să-ți faci treaba pe teren. Suntem fericiți că am debutat cu dreptul în această grupă, dar mai e mult până departe", a conchis Neagu.

"Dacă vom juca la fel de unite, la fel de determinate, vom fi un adversar dificil pentru toată lumea. Intrăm pe teren să ieșim mereu câștigătoare" Cristina Neagu

"S-a văzut foarte mult absența câtorva jucătoare de bază de la noi. Oricum, nu pot să nu remarc jocul foarte bun al Bucureștiului. Vom încerca să câștigăm și noi la Gyor" Ambros Martin, antrenor Gyor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  28 Ianuarie 2018, 11:00

csm-ul are un lot complet bine acoperit pe toate posturile..gyor mai slaba fata de lotul cu loke,kovacsics,sulland,linia de 9m sta in tomori(oscilanta uneori)mork(nu are detenta trage de pe picioare)amorim toata lumea o stie(pb ca are 32 ani ,accidentari mai dese,cred ca e ult sezon si se retrage la Copacabana)singurele ce au explozie...groot(dar a prins o zi slaba)hansen(dar cred ca e inca prea mica pt o echipa asa mare)oftedal (nu a jucat)pe cand csm sta mai bine cu neagu,gullden,kurtovic(meci f bun)niombla(f buna pe depasiri)si daca isi revine si jorgensen...(jucatoare dinamice,explozive)devine o echipa f greu de invins

ray51
ray51  •  28 Ianuarie 2018, 10:05

Draga Martin poate veti castiga, poate zic, dar nu la o asa diferenta de goluri.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează