SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BREST

VIDEO Cristina Neagu, după ce a egalat în ultima fază la CSM București - Brest: „Am marcat goluri mai importante”

FOTO: Cristi Preda +8   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 05 februarie 2023 19:09 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 19:40

 CSM București a obținut doar o remiză in extremis împotriva lui Brest, scor 30-30, grație Cristinei Neagu.

La finalul partidei, Cristina Neagu a vorbit despre rezultatul obținut de „tigroaice” și despre golul spectaculos marcat în ultima secundă a meciului, care a adus un punct echipei sale.

VIDEO Cristia Neagu, după golul decisiv din CSM București - Brest: „Sunt convinsă că am marcat goluri mai importante”

„Mă bucur că am reușit să egalăm și să luăm un punct. Pentru noi, e un punct cât o victorie. Ne menține în fruntea grupei. Vrem să câștigăm următorul meci pentru a rămâne acolo. Nu știu dacă e un gol de aur. 

E un gol cât un punct, dar sunt convinsă că am înscris în cariera mea goluri mai importante decât acesta. E un punct care ne menține în fruntea grupei. Ne dorim să ne menținem acolo până la final, pentru a prinde un adversar mai accesibil”. a declarat Cristina Neagu.

Vreau să le mulțumesc fanilor. E un moment care va rămâne în amintirea mea. A fost o sală plină, oamenii au fost alături de mine și sunt foarte fericită și onorată să primesc aceste aprecieri

- Cristina Neagu

VIDEO cu golul Cristinei Neagu din ultima secundă, pentru 30-30 în CSM București - Brest

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a lui CSM București, cu 9 goluri. Au mai contribuit: Dembele (5), Sudakova (4), Arntzen (4), Pintea (3), Zaadi (2), Aune (2), Omoregie (1)

Adrian Vasile: „Nu cred că Brest ne-a surprins”

Și antrenorul „tigroaicelor”, Adrian Vasile, a analizat meciul și prestația elevelor lui.

„Nu cred că adversarele de la Brest ne-a surprins cu ceva, sunt o echipă imprevizilă și au demonstrat-o în acest sezon că sunt capabile de rezultate bune chiar și în deplasare unde au câștigat inclusiv în Germania. 

Cred că mai degrabă la noi a fost de lucru și mai ales în prima repriză. Am fost cu un pas în urma lor în chestiunile astea de energie, de conexiune între noi. Cred că asta a fost minusul nostru în prima repriză, pe care cred că l-am corectat în repriza a doua. 

În prima parte le-am dat lor speranțe să creadă și atunci și ele și-au luat multă încredere, sunt jucătoare cu calitate, dar au știut și ele să joace momente cheie ale meciului foarte bine. Pentru noi e un rezultat, nu vreau să spun bun când facem egal, sigur, în ecuația întregului clasament e un rezultat bun, nu e poate cel mai dulce gust pe care îl avem acum. 

Cred că în drumul unei echipe trebuie să existe și momente grele în care trebuie să găsești modalitatea de a ne reconecta cât mai repede. Am trăit ultima fază cu speranță”, a spus Adrian Vasile.

Calculele la locul 1 în grupa A din Liga Campionilor 

CSM București conduce grupa A. Cu o rundă rămasă de disputat, „tigroaicele” au un punct avans față de Kristiansand, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor. 

În ultima rundă, CSM București are nevoie de o victorie în deplasare cu Krim, penultima clasată. În tur, Neagu și compania le-au învins pe slovene cu 30-28. Kristiansand are un meci mai complicat, pe terenul lui Brest.

Cristina Neagu, după ce a egalat în ultima fază la CSM București - Brest: „Am marcat goluri mai importante”
FOTO: Flashscore

Citește și: 

„Am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac cu ei”. Reacția lui Ion Țiriac când o apropiată i-a spus asta. Ce a făcut miliardarul

Un luptător român de MMA ar fi fost reținut pentru jaf la o farmacie » În aceeași zi, ar fi încercat să spargă și un amanet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Februarie 2023, 22:45

imprevizibila nu e sinonim cu valoroasa,in prima repriza cu o viteza peste,un joc dinamic,eficient, in repriza a 2a cu destule jucatoare noi(pe lista marcatoarelor 10 jucatoare,aproape inca o echipa)au o evolutie mai slaba iar golul lui Neagu la fel ca al lui Bazaliu cu o doza de noroc

Juvezaur
Juvezaur  •  05 Februarie 2023, 21:55

"adversarele de la Brest ne-a surprins" cum vine asta? apropo nici nu Adi Vasile nu mi-e rusine.. pei ori nu te-au surprins, ori sunt imprevizibile?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează