SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu, mesaj pentru contestatari: „Mulți nu știu” + Le răspunde celor care au criticat-o pentru retragerea din națională

Cristina Neagu / foto: Cristi Preda (GSP) +14   FOTO
Cristina Neagu / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 18:48 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 19:13

Cristina Neagu (33 de ani), vedeta celor de la CSM București, a analizat succesul „tigroaicelor” cu Borussia Dortmund, scor 33-29, cel care le-a asigurat calificarea matematică în „optimile” Ligii Campionilor.

După cel de-al treilea meci jucat în Ligă în decurs de o săptămână, interul lui CSM București a făcut o radiografie a evenimentelor petrecute în ultima perioadă la club. Neagu e de părere că ea și colegele sale ar trebui să primească mai mult credit din partea celor care-și exprimă opiniile din exterior.

CSM București a învins-o pe Dortmund și s-a calificat matematic în „optimile” Ligii Campionilor la handbal feminin!
LIGA CAMPIONILOR
CSM București a învins-o pe Dortmund și s-a calificat matematic în „optimile” Ligii Campionilor la handbal feminin!

Cristina Neagu: „Mulți nu știu partea nevăzută a lucrurilor”

„O victorie importantă pentru noi, țin să le mulțumesc celor care au fost alături de noi. Ne-au lipsit mult suporterii, și datorită lor am reușit să câștigăm cele două puncte astăzi. Avem o atmosferă foarte bună în acest sezon, încercăm să venim cu energie și să facem meciuri bune.

Uneori reușim, alteori nu reușim, dar ar trebui observată și partea nevăzută a lucrurilor. Nu e ușor să performezi când stai mai mult prin aeroport, când joci din două în două zile, am călătorit la Brest, la Buducnost, au fost și acele avioane pierdute. Sunt multe lucruri nevăzute, dar cel mai important lucru este să rămânem sănătoase”, a declarat Cristina Neagu, la Digi Sport. 

+10 FOTO

Cristina Neagu, despre retragerea din națională: „Sunt mulțumită cu această decizie”

În ceea ce priveșre retragerea din echipa națională, Cristina Neagu s-a rezumat la a spune că: „decizia mea a fost criticată de unii oameni care nu știu ce se întâmplă, de fapt. Sunt mulțumită pentru decizia pe care am luat-o, am avut mai mult timp de odihnă, am avut mai multă grijă cu accidentările”. 

15 aniau trecut de când Neagu a debutat în națională, cu care a obținut două medalii de bronz: la Mondialul din 2015 și la Europeanul din 2010

4 trofeede cea mai bună handbalistă a lumii a câștigat Neagu, primul în 2010, ultimul în 2018

CSM București, în „optimile” Ligii Campionilor

CSM București a obținut a 6-a victorie în grupa A din Liga Campionilor și rămâne pe locul 4. Dortmund ocupă poziția a 6-a. Primele două clasate din grupă merg direct în „sferturile” competiției. Următoarele 4 se califică în „optimi”.

Cristina Neagu, mesaj pentru contestatari: „Mulți nu știu” + Le răspunde celor care au criticat-o pentru retragerea din națională

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO + FOTO CSM București a învins-o pe Dortmund și s-a calificat matematic în „optimile” Ligii Campionilor la handbal feminin!

Iulia Dumanska a semnat și revine în Liga Florilor! » Clubul-surpriză care tocmai a luat 3 jucătoare din „națională”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  29 Ianuarie 2022, 12:59

Nu a fost criticată, pentru că s-a retras, ci pentru că nu s-a retras definitiv, mai înainte ca burlănimea pesedistă din handbal să distrugă, din interior, şi acest sport care ne-a mai rămas

ceaiuri
ceaiuri  •  24 Ianuarie 2022, 10:16

cand incepi sa dai vina pe ..avion smd..inseamna ca varsta isi spune cuvantul,contestatarii sunt deja publici(comentatorii meciului au dat aproape toate veniturile adversarelor..incepand de la 1500E,pana la cel mai mare...3500E,iar pe teren aproape nici o duferenta...si au mai facut si o comparatie...7 jucatoare castiga cat...Neagu)la cum joaca echipa nu castiga campionatul

laurentiub01
laurentiub01  •  23 Ianuarie 2022, 20:54

De când joaca ptr csm rezultatele echipei atât in campionat cât și in Champions league sunt mai proaste . Așa zice statistica . Mai multe înfrângeri , joc mai dezordonat , echipa subordonata stilului neagu și nu invers . Jocul e mai lent , pivotul e baza , extremele sunt degeaba . Vasile e praf , Neagu e determinanta de la naștere . Atât pricepe și poate el . Cât de slab ai fi te uiți in jur și vz la alții ca o echipa învingătoare marchează cu toate jucatoarele . La noi Neagu e lumina și echipa e praf și pierde . La naționala cam aceeași poveste . Personal sper sa se retragă mai repede sa vedem dacă se va mai juca handbal in romania . In umbra ei nu prea a crescut nimic .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează