HANDBAL    •   CSM BUCUREȘTI - FERENCVAROS 36-31

Cristina Neagu, nemulțumită după victoria cu Ferencvaros! Critici dure ale celei mai bune jucătoare din lume: "A fost dezastruoasă!"

Vineri, 05 Octombrie

Cristina Neagu nu e pe deplin mulțumită după succesul cu Ferencvaros în Liga Campionilor, scor 36-31. Liderul celor de la CSM crede că apărarea a jucat la un nivel foarte slab azi. "A fost un start bun. Sunt mulțumită pentru că e o victorie, dar mai sunt multe de pus la punct. Apărarea e dezastruoasă. Când iei 31 de goluri nu e bine, ăsta e un lucru clar.

Singurul lucru bun e că am câștigat, am marcat de 36 de ori, dar asta nu înseamnă că vom înscrie la fiecare meci atâtea goluri. Am debutat cu dreptul, le mulțumesc și oamenilor că au venit lângă noi.

Avem un program încărcat, cu meciuri în Liga Națională, cu multe deplasări. Acum suntem concentrate să pregătim următoarele meciuri", a zis Cristina Neagu la TV Digi Sport.

Citește:  FOTO Debut perfect pentru CSM București! "Tigroaicele" au câștigat categoric cu Ferencvaros, 36-31

Comentarii (5 ) Adaugă comentariu

Ilascu Mircea  •  08 Octombrie 2018, 10:37

Echipa joaca fara aparare , portarii inexistenti ,aparare 6 in linie pe semicerc parca e de moda veche , adversarele au ratat cateva atacuri si aici s-a facut diferenta . De ce sa alergi nebuneste sa marci multe goluri in loc sa te aperi . Vazand cum se apara Rostov , cred ca vom avea mari pb. in fazele superioare . De ce nu joaca mai mult Omoreghe pe aparare pt. ca stie sa se apere . Daca Bazaliu e numai pt. atac si nu prinde nici un minut de ce nu e transferata in campionat sa aiba meciuri jucate , nu sa lustruiasca banca .

Kiss Péter  •  07 Octombrie 2018, 10:12

Cel mai bun start a avut Győr Audi ETO,care a castigat cu 16 goluri (39-23) si totusi nu se bat in piept!!

Razvan Marcel  •  05 Octombrie 2018, 21:25

Apărarea ca apărarea, dar ce a mers portari? Foarte slabi amundoi portari.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase