SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM RM VÎLCEA

Cristina Neagu: "Nu m-am decis dacă voi continua la Vîlcea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2011 00:00

Jucătoarea Cristina Neagu, golgheterul Campionatului European de handbal feminin, a declarat, sâmbătă, că încă nu a luat o decizie în privinţa unei eventuale prelungiri a contractului pe care îl are cu gruparea Oltchim Râmnicu Vâlcea.

"Sincer, nu m-am decis. Mai am câteva luni din actualul contract şi am timp suficient să mă gândesc. Acum îmi stă capul la meciurile din Liga Campionilor pentru că de acum încolo urmează greul pentru noi.
Nu ştiu nici dacă Oltchim are bani pentru mine, asta trebuie să-i întrebaţi pe cei din conducerea clubului.

Nu ştiu nici dacă sunt o handbalistă scumpă sau prea scumpă pentru Oltchim. Este posibil, însă, să-mi fi crescut cota după Campionatul European", a spus Neagu conform Mediafax.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
adrianrpd20
adrianrpd20  •  13 Ianuarie 2011, 20:40

vorbesti pe langa...e mai bine pt toata lumea lumea sa plece..si pt ea si pt nationala romaniei ....da banuiesc ca daca tu ai juca la o echipa din romania si ai primi oferta de la barcelona ai refuza..

vera_rapid
vera_rapid  •  09 Ianuarie 2011, 17:18

mi se pare normal sa plece la mai bine. in primul rand pt performantele pe care le-ar putea obtine la o echipa puternica. iar mai apoi si pe plan financiar ar avea de castigat, si cred sincer ca orice sportiv care activeaza o vreme in strainatate,la o echipa de top, are numai de castigat. in cazul cristinei, daca vrea sa plece cel mai bine ar fi danemarca sau norvegia, si nu ungaria. parerea mea, ca la gyor e cam la fel ca la oltchim.

bimbi79
bimbi79  •  09 Ianuarie 2011, 15:53

I s-a urcat si asteia la cap ! A ajuns vedeta, a uitat de unde a plecat ! R U S I N E !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează