SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - ITXAKO, DUMINICĂ, 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristina Neagu, out pînă la începutul lunii aprilie

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 04 martie 2011 18:50

Cea mai bună jucătoare de handbal din lume în 2010, Cristina Neagu, nu va mai evolua pentru Oltchim pînă la începutul lunii aprilie.

Clubul din Vîlcea a emis un comunicat de presă în care precizează că handbalista în vîrstă de 22 de ani va efectua un examen RMN peste o lună pentru a se vedea eoluţia tratamentului pe care îl urmează în această perioadă.

"În toată această perioadă persoane apropiate handbalului şi sportului românesc au fost alături de sportivă, sprijinind-o în toate demersurile menţionate mai sus. Clubul Sportiv Oltchim doreşte să mulţumească domnului Ion Ţiriac, Federaţiei Române de Handbal şi altor persoane care doresc să rămînă anonime", se mai arată în comunicat.

Fără Neagu, Oltchim întîlneşte duminică seară, cu începere de la ora 18:00, echipa spaniolă Itxako Navarra, într-un meci contînd pentru etapa a patra a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
mihaiilfenomeno
mihaiilfenomeno  •  06 Martie 2011, 13:57

Lasati ca nu sta Oltchimu intr-o jucatoare,Oltchimu are jucatoare care sa o inlocuiasca pe Cristina. FORZA OLTCHIM,FORZA ADA NECHITA

laurs62
laurs62  •  06 Martie 2011, 00:42

Tiriac e medic sau care-i treaba?

mirel1010
mirel1010  •  05 Martie 2011, 19:09

@suporter_valcean Absolut de acord cu tot ce spui despre ANJA. In legaturacu federatia, cred ca nu a fost vorba de implicare nici macar acum,a fost pusa in fata faptului implinit de hotararea ferma a Cristinei si Anjei de a rezolva problema medicala si nevoita sa reactioneze de o anume maniera.Doar atat.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close