SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

Cristina Neagu s-a întors în țară după operația la genunchi! PRIMA REACȚIE + anunțul despre revenire

Articol de - Publicat luni, 14 ianuarie 2019 18:01

Cristina Neagu, 30 de ani, s-a întors luni în țară, la șase zile după operația la genunchiul drept, care a avut loc la clinica doctorului Marc Martens, la Antwerpen, în Belgia.

Ea s-a declarat extrem de optimistă și spune că lucrurile au decurs bine. "Eram pregătită pentru operație, știam la ce să mă aștept, sunt momente în care trebuie să fii puternic psihic. Sunt pregătită și pentru ceea ce urmează, dar și fericită că am scăpat de operație, de partea grea", a declarat Neagu pentru TVR.

„Genunchiul e încă umflat, e normal, mai am încă dureri, dar sper să scap de toate. Diferă de la om la om, de cum va decurge recuperarea, dar eu sper ca în șase-șapte luni să pot reîncepe pregătirea”, a adăugat Cristina.

Cristina era la curent și cu ultimul rezultat al echipei sale, CSM București care a trecut greu de Gloria Buzău, 27-26, printr-un gol marcat în ultimele secunde.

"E normal pe undeva, absența mea și a Amandei contează, a fost un șoc și pentru echipă. Dar eu cred că fetele își vor reveni, avem o echipă valoroasă care va arăta mai bine de la meci la meci. Antrenorul va schimba și tactica, probabil, nu mai are doi interi de bază, dar lucrurile astea nu se pregătesc imediat, e nevoie de timp", a subliniat Neagu.

Naegu a ținut să mulțumească federației și clubului că i-au asigurat cele mai bune condiții pentru operația din Belgia, FRH suportând și cheltuielile intervenției.

cristina neagu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  14 Ianuarie 2019, 22:10

Respect

catalynn
catalynn  •  14 Ianuarie 2019, 19:09

Ma întreb daca toti haterii care o blestemau ca a venit la CSM pe salariu mare sunt fericiți văzându-o pe Cristina asa ... :-( Recuperare ușoară si completa!!!

peluza
peluza  •  14 Ianuarie 2019, 19:06

Doamne ajută! Pe vremuri erau gladiatorii care tot reveneau.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează