HANDBAL  ·  OLTCHIM

Cristina Neagu s-a operat la umărul drept!

Cristina Neagu a fost golgeterul ultimului Campionat European, desfăşurat în decembrie 2010 în Danemarca şi Norvegia
Cristina Neagu a fost golgeterul ultimului Campionat European, desfăşurat în decembrie 2010 în Danemarca şi Norvegia

Articol de — Joi, 09 Iunie 2011

Cristina Neagu a ajuns tocmai în Statele Unite ale Americii pentru a se opera la umărul drept. La sugestia omului de afaceri Ion Ţiriac.


Cea mai bună handbalistă din lume în 2010, Cristina Neagu s-a operat ieri în Statele Unite ale Americii. Neagu a declarat că joacă de mult cu dureri la umărul drept şi a hotărît să se trateze la umărul suferind. Chiar fosta antrenoare a Oltchimului, Anja Andersen, a îndemnat-o să se opereze, recomandîndu-i chiar un medic din Copenhaga.

Interul stînga al Oltchimului a mai făcut însă controale medicale şi în România, Belgia şi Austria. Iniţial alesese să meargă să se opereze în Franţa, dar în cele din urmă a renunţat. Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis şi ex-preşedinte al Comitetului Olimpic Român, a sfătuit-o, se pare, pe Neagu să meargă să facă intervenţia chirurgicală în SUA.

"Am căutat cel mai bun specialist în astfel de operaţii. Am ajuns, la recomandarea unei persoane din ţară a cărei identitate doreşte să rămînă anonimă, în Statele Unite ale Americii", a declarat Raluca Covaci, purtătoarea de cuvînt a clubului Oltchim. Nu a oferit însă alte amănunte despre felul în care a decurs operaţia. "Cristina se va întoarce sîmbătă în ţară şi atunci va oferi detalii despre cum a decurs operaţia, dar şi despre perioada de recuperare", a adăugat Covaci.

"O să revin mai repede decît se aşteaptă unii!"
Cristina Neagu a spus, la plecarea în Statele Unite ale Americii, că e foarte încrezătoare. "Am încredere în doctorul care mă va opera şi sînt convinsă că o să revin mai repede decît se aşteaptă unii", a spus Cristina. Selecţionerul României, Radu Voina, spusese, în contradicţie, că e sceptic în privinţa revenirii lui Neagu. "Aş vrea să mă înşel, dar nu cred că Neagu va putea să joace handbal mai repede decît luna ianuarie a anului viitor", a spus Voina.

Va rata Mondialul?
Cristian Gaţu, preşedintele FRH, era şi el supărat din cauza faptului că Neagu nu a ales să se opereze mai devreme. Practic, jucătoarea a pierdut trei luni, ultimul meci în care a evoluat avînd loc pe 12 februarie! "O să-i tăiem indemnizaţia olimpică dacă nu prezintă situaţia medicală", a spus Gaţu. Cristina, chiar dacă s-a operat în SUA, ar putea rata Campionatul Mondial din luna decembrie, din Brazilia. Cazurile similare de operaţii la umăr ale altor handbalişti au arătat că revenirea pe teren se produce după cel puţin şase luni de pauză.Becali i-a dat Teodorei 1 milion de euro la nuntă. Cât a primit de la frații Ioan şi Victor Becali

Libertatea

Comentarii (12)

dilibau  •  12 Iunie 2011, 19:35

Mi-e dor sa o revad pe Super-Criss cu aruncarile ei nimicitoare de pe picioare... :( Dar cel mai mult imi doresc sa o vad fara dureri la umar, asta e cel mai important... Vindecare grabnica Criss si multa sanatate familiei tale!

monicasfarcioc  •  10 Iunie 2011, 06:57

Te asteptam sa revii cat mai repede ..

suporter_valcean  •  09 Iunie 2011, 21:47

Cine este dani asta de stie tot ce va fi si mai mult decat atat?!! Un imbecil bineinteles.

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
16:00 Fotbal, Liga 2

Rapid București - Petrolul Ploiești

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:30 Fotbal, Liga 2

Turris Oltul - UTA Arad

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×