SPORTURI  »  HANDBAL  »  METZ - CSM BUCUREȘTI, 27-20

Cristina Neagu sare la gâtul arbitrilor din meciul cu Metz: "Am avut parte de un arbitraj extrem de ostil, au ajutat echipa gazdă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2018 19:37

Cristina Neagu a criticat dur arbitrajul din meciul pierdut de CSM București pe terenu lui Metz, scor 20-27. Bucureștencele merg în Final Four-ul Ligii Campionilor datorită victoriei din tur, 34-21.

"Au fost emoții și din cauza faptului că am avut parte de un arbitraj extrem de ostil. A favorizat echipa gazdă din primul moment al meciului. E o înfrângere cu gust plăcut. Mergem în Final Four și asta e cel mai important. Avem foarte multe lucruri de învățat după acest meci.

Ne așteptam să avem parte de un public ostil, dar am jucat tot meciul împotriva a 9 jucătoare (n.r. plus arbitrii jocului).

S-a văzut că am avut experiență. La pauză am vorbit că trebuie să rămânem calme. Îmi doresc să aduc Liga Campionilor la București. De-aia m-am întors acasă. Particip la Final Four pentru a cincea oară consecutiv. Cred că e cel mai echilibrat Final Four de când se joacă această competiție", a declarat Cristina Neagu la TV Telekom Sport.

Isabelle Gullden a adăugat: "Am avut emoții, dar la pauză ne-am zis să ieșim mai hotărâte pe teren. E bine că am avut acel avantaj din tur. Azi am intrat pe teren cu gândul să câștigăm, dar a fost foarte greu. Am vrut să arătăm că meciul din tur n-a fost o întâmplare. Oricare dintre cele 3 echipe calificate sunt foarte bune. Marți vom afla adversara, apoi vom avea 3 săptămâni pentru a ne pregăti pentru play-off".

În semifinale s-au calificat și Rostov, Vardar și Gyor. Tragerea la sorți pentru aflarea adversarei va avea loc marți.

"Ne-am pregătit pentru Metz, dar ele au făcut o mare presiune. A fost un meci dur. Finalul a fost bun, dar ne-a fost greu când ele ne-au condus la 8-9 goluri" Per Johansson, antrenor CSM București

Citește și: CALIFICARE după un meci HORROR! CSM București merge în Final Four, după ce a fost făcută bucăți de Metz! Cele mai puține goluri marcate din această ediție a Ligii!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ceaiuri
ceaiuri  •  16 Aprilie 2018, 20:08

si ca un facut..la stiriile de la ora 8...cine da interviu...manea ,care la 9 goluri dif...ii era frica(pb ca frantuzoaicele au ajuns de 5 ori la dif de 9 goluri si au gresit..copilareste sa ajunga la 10...atunci era naspa)

130360974128520
Oprea Frangulea  •  16 Aprilie 2018, 15:27

iN PRIMUL RAND TREBUIE SA SE GANDEASCA LA ECHIPELE CARE SA-U CALIFICAT PT CA SAR PUTEA SA IASA SI MAI RAU. SA LASE SCUZA LA OPARTE SI SA CAUTE SA POATA JUCA MACAR CUM A FACUTO CU FRANTUZOAICELE LA BUCURESTI. TARE MIE TEAMA CA DE DATA ASTA SAR PUTEA SA NE CLASAM PE ULTIMUL LOC.

ceaiuri
ceaiuri  •  16 Aprilie 2018, 09:34

nu poti da vina pe arbitrii cand echipa nu joaca nimic(pivot 1 gol...manea 0 dar ea da interviuri..sunt curios cum o sa motiveze de ce nu a dat nici un gol,extremele 1 gol...deci am avut destule"turiste")singura care a tras echipa dupa ea..neagu,dar si ea cred ca are procentajul undeva la mijloc iar atat cat a fost pe teren niombla care s-a zbatut , in aparare...ce jucam si inainte,lente,nu am iesit la omul cu mingea,calcaiele in semicerc...de aici si destule 7m ,un meci ce tb uitat repede,nici suedezul nu a avut idei...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează