SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Cristina Neagu, explicații pentru rezultatul slab de la European: „Este inacceptabil! EHF nu ne ia în serios”

FOTO: Imago +6   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 decembrie 2020 14:03 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 16:50

Cristina Neagu, vedeta României, a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre parcursul dezamăgitor al „tricolorelor” la Campionatul European de Handbal.

Interul stânga a analizat prestația de până acum a României, care se află pe ultimul loc în grupa principală, și a încercat să găsească explicații pentru rezultatele slabe. În plus, vedeta de la CSM București a acuzat și programul încărcat de la acest turneu.

„E greu să iei ceva pozitiv cu o victorie în 4 meciuri . Poate experiența pe care au mai acumulat-o unele fete. Am avut momente bune în apărare. Dar zic să aşteptăm să se termine turneul acesta şi să facem o analiză. Urmează turneul preolimpic şi sper să ne calificăm la Jocurile Olimpice.

Dacă nu aveam toate aceste probleme cauzate de pandemie, probabil că reușeam o clasare în primele opt. Eu vreau să lupt pentru medalii la fiecare competiție Acum ştiam ca va fi foarte greu. În plus, înaintea plecării, am pierdut-o pe Crina Pintea, apoi, în Danemarca, pe Laura Moisă.

Am crezut că EHF ne ascultă şi a făcut un program cu o zi de recuperare între meciuri. Apoi, l-a schimbat. Noi am jucat pe 10, jucăm pe 14 şi pe 15, la 18 ore distanţă. Nu avem nici măcar 24 de ore între meciuri!

Eu sunt o jucătoare care s-a accidentat din cauza programului încărcat şi este inacceptabil! Se pare ca cei de la EHF încă nu iau în serios jucătoarele, cu un asemenea program”, a spus Cristina Neagu la conferința de presă.

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește mai multe știri de la Campionatul de Handbal: 

Selecționerul Bogdan Burcea a identificat problema echipei naționale a României: „Asta ne-a lipsit ieri. Am clacat”

Audiențe incredibile la Europeanul de handbal feminin: 54% dintre televizoare au fost pe meciuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  13 Decembrie 2020, 13:24

poate a contat si valoarea echipelor..in aceasta decizie(noi cu o victorie ..ce cuvant sa avem)e ceva de conjuctura...peste 2 ani totul o sa fie ok

cineva
cineva  •  12 Decembrie 2020, 19:54

Messi din carpati, mai bn ai juca handbal adevarat decat sa comentezi. Luati si jucati acolo nu va mai plangeti ca europeanul tine 2 saptamani nu 2 ani. Ce daca jucati din 2 in 2 zile? Sunt oameni care lucreaza mai bn de 12 ore zilnic si nu pe banii pe care jucati voi. Extraordinar ce sa zic e programul aglomerat ca jucati 60 de min la 2 zile. Pai la ce va ti mai calificat? Ce credeati ca va duceti in vacanta si dureaza campionatul european pana la craciun sa nu obositi? Penibil

cseacseavlez
cseacseavlez  •  12 Decembrie 2020, 17:50

Hai Cristina că poţi...să iei şhi tu un trofeu important...mai ai până la 50 de ani...curaj...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează