SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Cristina Neagu a răbufnit! Furioasă pe colege după dezamăgirea de la Euro 2020: „Se comportă ca și cum au cine știe ce realizări!”

Cristina Neagu +20   FOTO
Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 13:30 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 14:40

România a fost învinsă la scor de Olanda (24-35) în ultimul meci de la Campionatul European de handbal feminin, iar „tricolorele” au terminat turneul final pe locul 12 din 16.

Cristina Neagu a analizat prestația României la acest Campionat European și a încercat să găsească o explicație pentru jocul slab. „Să fim realişti, nu ne putem ascunde după deget, diferenţa este destul de mare. Cu aceste jucătoare mergem la drum, dar ţine de fiecare, de cum te antrenezi, de atitudine, de inteligenţa de joc. Sunt mai mulţi factori care fac jucătoarele mai bune. Cred ca fiecare trebuie sa îşi facă o analiză şi sa muncească mai mult. 

Nu este de ajuns sa fii la naţionala, ci trebuie sa fii bun pentru ca echipa să performeze. Pentru mine, acest turneu preolimpic înseamnă mult şi trebuie sa avem o echipa competitivă în cel mai scurt timp. Contează mult şi atitudinea. Unele jucătoare ar trebui să fie conştiente că nu e de ajuns doar să vină la naţională. Nu e asta cea mai mare realizare, ci ceea ce fac de acum încolo. Acum mulţi ani, când veneai la naţională, dacă reuşeai sa ajungi, abia îţi găseai locul, atât de mare era concurenţa”, a spus Cristina Neagu, conform TV Telekom Sport.

Cristina Neagu: „Unele fete ar trebui să muncească mai mult”

Acum, baza de selecţie nu a fost atât de mare, li s-a dat şansa unor fete, dar mi se pare că unele dintre ele se comportă ca şi cum au cine ştie ce realizări doar pentru ca au ajuns aici. Să lase capul în pământ, sa muncească mai mult fiindcă nu au realizat nimic. Ca să ajungem să ne batem pentru o medalie trebuie sa arătam altfel.

Suntem câteva jucătoare în echipa asta care am muncit în acest ciclu preolimpic de 5 ani, ne-am sacrificat şi îmi doresc sa ajungem la Jocurile Olimpice. Nu suntem multe fete de peste 30 de ani, dar unele fete ar trebui să muncească mai mult. Altfel, vom arăta ca la acest Euro, iar eu chiar nu cred ca România este o echipă care poate obţine doar o victorie la un turneu final. România are o istorie în handbal şi ar fi păcat sa nu ajungem acolo unde ne este locul”, a adăugat Cristina Neagu.

21 de greșeli tehniceau făcut româncele, față de doar 7 ale olandezelor

Sunt obosită, sunt destul de rău din punct vedere fizic, iar la ultimele 3-4 meciuri am avut dureri mari la genunchi. Acum urmează o perioada de pauză. Psihic sunt dezamagită de acest rezultat. Este cel mai slab turneu la care am participat, cu o singură victorie.
Cristina Neagu

VIDEO Costică Buceschi avertizează: „Bazându-ne atât de mulți ani pe Cristina Neagu, poate nu ne-am uitat ce creștem în spatele ei”

Citește mai multe știri de la Campionatul de Handbal: 

Selecționerul Bogdan Burcea a identificat problema echipei naționale a României: „Asta ne-a lipsit ieri. Am clacat”

Audiențe incredibile la Europeanul de handbal feminin: 54% dintre televizoare au fost pe meciuri!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
balaur
balaur  •  17 Decembrie 2020, 08:45

Ca caracter *** are fătuca asta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

137729076992236
Conache Pavel  •  17 Decembrie 2020, 05:51

S-a enervat " bugetara" Cristina Neagu, de cand a devenit platita de Primaria Generala (adica de noi, bucurestenii) a jucat din ce in ce mai prost.

dixxl
dixxl  •  16 Decembrie 2020, 20:05

Nu zici rău, dar hai sa le trezim dacă se mai poate pe Laslo, Buceschi care nu joacă nimic, nimic de ani buni. N au nici un viitor așa, numai mofturi și scuze. S a dus și sportul ăsta, ne uităm la șah și snooker.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează