SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Cristina Neagu va face controale medicale în Danemarca şi Belgia

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 16:01

Cristina Neagu, handbalista echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea a plecat, astăzi, în Danemarca, alături de medicul Florin Oancea şi de antrenoarea Anja Andersen, iar peste trei zile va ajunge în Belgia pentru un control medical amănunţit la umăr.

"Cristina va consulta un specialist ortoped care îi va spune dacă problema ei la umăr se poate rezolva cu tratament sau dacă trebuie să suporte o intervenţie chirurgicală. După consultul din Danemarca va mai merge la încă unul, miercuri, în Belgia, pentru a avea un diagnostic complex. Acum are nevoie de tot sprijinul nostru pentru că trece prin momente dificile. Avem mare nevoie de Cristina chiar dacă Oltchim a demonstrat azi că poate juca şi fără ea. Avem un lot valoros şi orice jucătoare poate intra în orice meci de Liga Campionilor", a declarat preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, potrivit mediafax.

Cristina Neagu nu a fost inclusă în lotul echipei Oltchim pentru meciul cu Krim Ljubljana, disputat duminică, care s-a încheiat cu scorul de 31-27, dar a stat pe banca tehnică, ca al patrulea oficial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sibelius
sibelius  •  22 Februarie 2011, 20:51

Si cand ma gandesc cati "specialisti" o atacau pe Anja ca nu o lasa pe Neagu sa arunce la poarta. Meciul din Spania l-a pierdut mentalitatea noastra. Sanatate Cristinei si bafta Oltchimului!

marubozu
marubozu  •  22 Februarie 2011, 09:24

@adryanm87: Excelenta observatia ta! Subscriu! Fara Anja nu mai avea nea Caisa ocazia sa mai dea aceasta declaratie orgolioasa!

angeladeva
angeladeva  •  22 Februarie 2011, 09:21

Multa sanatate !!! iti ureaza grupul de la Deva . Anjei ii multumim pentru grija pe care o poarta fetelor noastre, alt antrenor tragea de Cristina pana se accidenta grav, punand mai presus postul lui decat sanatatea sportivei. Am suferit enorm la accidentarile lui Alice, Cara Vadineanu, Ramona Maier, si Paula , nu mai vrem sa trecem si cu Cristina prin asa ceva. Cu Cristina in teren vom castiga finala CL. HAI OLTCHIM !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează