SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 16-15

Cristina Neagu: "Voiam neapărat să le batem în faţa a 12 mii de danezi. E o bucurie uriaşă"

cristina neagu
cristina neagu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 decembrie 2010 00:00

Cea mai bună marcatoare a noastră, Cristina Neagu, a spus că dorinţa fetelor noastre a fost să îşi ia revanşa pentru meciul din grupă, cînd au fost huiduite tot meciul de publicul danez.

 

"A fost un turneu extrarodinar, ieri am fost dezamăgite, dar azi am avut un meci încrîncenat. Voiam să ne luăm revanşa pentru meciul de la Aalborg şi să le batem în faţa la 12 mii de oameni, la ele acasă. A fost un meci foarte greu fizic, ne-am luptat din suflet şi cred că e bucuria mai mare decît dacă ne calificam pentru finala mare", a spus Neagu la tvr2.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
auricafarafrica
auricafarafrica  •  20 Decembrie 2010, 21:01

iar voi sunteti bucuria noastra!!!!!

redoana
redoana  •  20 Decembrie 2010, 12:37

felicitari Romania.stim . acum dupa razboi, multi fani si viteji se arata. dar eu cred ca ,pe viitor, o sa va remontati mult mai usor pentru ca aveti experienta si revenirea incredibila din ultimul meci. sunt sigura ca asta va fi un ajutor pe viitor.puteti mai mult intotdeauna.

consenerg
consenerg  •  19 Decembrie 2010, 20:48

BRAVO FETELOR, FELICITARI VOUA SI CELOR CARE V-AU DAT VIATA SI V-AU CRESCUT, ANTRENORILOR DE LA CARE ATI INVATAT SA JUCATI UN HANDBAL MODERN SI SA CREDETI CA PUTETI SA JUCATI LA VICTORIE. DACA NU AVEATI GHINION IN MECIUL CU SUEDIA, ATI VI JUCAT AZI FINALA, DAR TOT RAUL A FOST SPRE BINE: V-ATI LUAT REVANSA IN MECIUL CU DANEMARCA. INVINGANDO LA EA ACASA IN FATA PROPRIILOR SUPORTERI. ASTA NU SE NUMESTE RAZBUNARE, ESTE O LECTIE DE REVANSA DATA IN FATA CELOR 12MII DE Huligani Danezi. LA MULTI ANI

Vezi toate comentariile (12)
Comentează