SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Cristina Zamfir a semnat cu Rulmentul Braşov

Cristina Zamfir
Cristina Zamfir

Articol de - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 20:24

Fostul inter stînga de la Tomis Constanţa, şase selecţii în "naţionala" României, va fi pentru următorii doi ani jucătoarea Braşovului


Rulmentul Braşov a reuşit joi transferul uneia dintre jucătoarele de mare viitor ale handbalului românesc: Cristina Zamfir. La 21 de ani, fostul inter stînga de la Tomis Constanţa, a semnat cu echipa pregătită de Mariana Tîrcă.

"Ne-am dorit-o foarte mult pe Cristina, am vorbit cu ea şi pot spune că a fost foarte corectă faţă de noi. E o handbalistă în care ne punem mari speranţe. Sînt convins că în scurt timp va deveni liderul echipei şi că va ajunge o jucătoare de bază la naţionala României", a declarat preşedintele de la Rulmentul, Sorin Tîrcă. "Ne dorim să construim din nou o echipă competitivă la Braşov, aşa cum a mai fost, să ne batem de la egal la egal cu Oltchim", a adăugat Tîrcă.

Cristina Zamfir, care a adunat 6 selecţii în naţionala de senioare a României, marcînd şi 6 goluri, crede că la Rulmentul va putea face carieră. "Acum nu-mi doresc decît să joc handbal şi să demonstrez ce pot pe teren. Mă bucur foarte mult că o să lucrez cu doamna Mariana Tîrcă, o să am multe de învăţat", a spus Cristina. Jucătoarea vrea să ajungă din nou în echipa naţională. "Pentru orice sportiv e o onoare să joace în echipa naţională. Şi eu mă gîndesc să joc din nou pentru România", a încheiat Zamfir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
1481102485535830
Laurentiu Otrocol  •  02 Martie 2016, 21:30

Eu nu inteleg cum nu ajunge o jucătoare ca Zamfir sau ceea care a castigat medalia de aur,ajunge o Pintea,Nichita,si etc.

antrenorstrain
antrenorstrain  •  09 Aprilie 2011, 09:16

dilibau creierul tau neted stie de tine?

monicasfarcioc
monicasfarcioc  •  08 Aprilie 2011, 22:28

Zamfirr ar fi fost buna si la Oltchim ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează