SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Criză fără ieșire » Dinamo pierde și penultima partidă din grupele Ligii Campionilor

FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor
FOTO: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 noiembrie 2017 19:40

Dinamo București a pierdut și penultima partidă din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, scor 33-34, în fața norvegienilor de la Elverum.

Dinamo a început excelent partida disputată în sala Dinamo din București, conducând la un moment dat chiar și cu 5 goluri. A urmat însă o parte secundă care a amintit de umilința din tur, când norvegienii au marcat nu mai puțin de 40 de goluri, recordul echipei în actualul an calendaristic.

Formația antrenată de Eliodor Voica a ajuns la a zecea înfrângere în ultimele 12 partide disputate în toate competițiile, ocupând ultima poziție în grupa C a Ligii Campionilor, cu o singură victorie în 9 etape.

Adversarii de astăzi ocupă poziția a 4-a în grupa C, cu 5 victorii și 4 înfrângeri.

În ultima etapă, Dinamo se va deplasa în Elveția pentru meciul împotriva campioanei Țării Cantoanelor, Kadetten.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Noiembrie 2017, 20:41

de cand ma uit la handbal la Dinamo, minim de vreo 15 ani e mereu acelasi film...pornim bine, multe goluri avans si pe final pierdem la un gol sau la ultima faza. cred ca am vazut zeci de astfel de meciuri.

redshow
redshow  •  26 Noiembrie 2017, 18:05
Postat de dinamo_fan pe 26 Noiembrie 2017, 18:08

Forza Dinamo !

Fortza e la altii din pcate :((( Forzaa noastra psd-olteneasca nici n- a fost anuntata azi cand s- a servit ciorba ca are meci de Ch League . Oricum habar n-are ce " ie aia "

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Noiembrie 2017, 18:08

Forza Dinamo !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează