SPORTURI  »  HANDBAL  »  JUNIORI

Scor șocant înregistrat în campionatul național de juniori la handbal feminin » La pauză era 55-5! O jucătoare a înscris 29 de goluri

Sursă foto: handbalmania.ro
Sursă foto: handbalmania.ro

Articol de - Publicat marti, 14 noiembrie 2023 13:03 / Actualizat marti, 14 noiembrie 2023 13:43

Scor șocant înregistrat șocant în etapa cu numărul 9 din campionatul național de juniori la handbal feminin. CS Avântul Periam s-a impus pe teren propriu în fața lui CS Golden Kisd Bocșa cu un neverosimil 107-9. 

Duminică, CS Avântul Periam a primit vizita lui CS Golden Kids Bocșa, în runda cu numărul 9 din campionatul național de junioare la handbal feminin. Ambele formații fac din seria H. 

Gigi Becali a fost la secția de poliție, apoi a răbufnit: „Am stat la drogangeală” » A încercat să cumpere bunăvoința polițiștilor? „Le-am promis o donație”
ACCIDENT
Gigi Becali a fost la secția de poliție, apoi a răbufnit: „Am stat la drogangeală” » A încercat să cumpere bunăvoința polițiștilor? „Le-am promis o donație”

CS Avântul Periam, victorie categorică în fața lui CS Golden Kids Bocșa în campionatul național de juniori la handbal feminin 

La pauză, diferența dintre cele două era de „doar” 50 de goluri, 55-5 pentru CS Avântul Periam. Handicapul s-a mărit considerabil în partea secundă a meciului, diferența mărindu-se la nu mai puțin de 98 de goluri. 

Cea mai bună marcatoare a venit din tabăra gazdelor. Este vorba despre Denisa Roșca, care a înscris de 29 de goluri, scrie handbalmania.ro

CS Gold Kids Bocșa a pierdut celelalte 7 meciuri din campionat, dar niciodată la o asemenea diferență. Nu a disputat o partidă, deoarece în seria H sunt numai 9 echipe, iar celelalte o formație trebuie să stea în fiecare rundă. Trupa din Bocșa e ultima în clasament, cu un golaveraj de minus 333. 

Celelalte rezultate înregistrate de CS Gold Kids Bocșa în acest sezon: 

  • CS Golden Kids Bocșa - LPS Banatul Timișoara 37-54
  • Unirea Sânnicolau Mare - CS Golden Kids Bocșa 49-22
  • CS Golden Kids Bocșa - AHCS Cîțu Timișoara 27-48
  • CSC Millenium Garmata - CS Golden Kids Bocșa 47-8
  • CS Golden Kids Bocșa - HC Beldiman Arad 2-57
  • LPS Cetate Deva - CS Golden Kids Bocșa 49-18
  • CS Golden Kids Bocșa - CSS Drobeta Turnu Severin 7-52

Citește și: 

Momentul adevărului pentru Dinamo în EHF European League » Se duelează cu liderul din Germania

Ea e jucătoarea momentului în handbalul intern: „Dacă va continua așa și la Mondial, România își poate îndeplini obiectivul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
dixxl
dixxl  •  14 Noiembrie 2023, 19:26

Intrați pe Handbal mania pe Facebook și vedeți cam ce părere are antrenorul și proprietarul, asa se declară, despre rezultatele lui.. Nu i posibil asa ceva.. Nu știu de ce i se dă voie...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează