SPORTURI  »  HANDBAL  »  ANNLIZ CUP

CSM București, a doua victorie la Annliz Cup, în Suedia!

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 22:15

Vicecampioana României, CSM București, a învins la limită, 20-19 pe Ajax Copenhaga, locul 12 sezonul trecut în Danemarca.

CSM București a câștigat al doilea meci la Annliz Cup, 20-19 cu Ajax Copenhaga, locul 12 în ediția trecută în Danemarca. 

Antrenorul Thomas Ryde nu a folosit-o pe Nora Mork, dând mai mult credit tinerelor. CSM a condus cu 9-8 la pauză și s-a impus cu 20-19 la final, pivotul Crina Pintea fiind încă o dată principala marcatoare cu 5 reușite. Extrema stânga Itana Grbici a marcat și ea tot de 5 ori. Celelalte marcatoare ale "tigraoicelor": Laura Chiper-Moisă 3, Andrea Klikovac 3, Iulia Curea 1, Denisa Vâlcan 1, Gabriela Perianu 1, Claudia Constantinescu 1.

În primul meci, CSM câștigase cu 24-20 în fața celor de la Skovde, iar sâmbătă, de la ora 17:00, va juca derby-ul grupei la Annliz Cup cu Savehof, campioana Suediei. Savehof a jucat un singur meci în grupă, 30-17 cu Skovde.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  10 August 2019, 10:23

La cum arata rezutatele din amicale, ar avea probleme in grupele Cupei EHF.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează