HANDBAL  ·  ANNLIZ CUP

CSM București a pierdut finala la Annliz Cup, în Suedia!

Articol de — Duminica, 11 August

CSM București a cedat în fața celor de la Team Holstebro, locul 8 în liga daneză, scor 21-23, resimțind din plin absențele de marcă din echipă.

Trei victorii și o înfrângere, acesta este bilanțul CSM București la Annliz Cup 2019. Fără Neagu, Lekici, Cvijici și Omoregie, lăsate acasă, dar și fără Carmen Martin și Torstensson, care nu au putut evolua, antrenorul Tomas Ryde a încercat să formeze o echipă apelând la jucătoarele tinere

În finala de azi, împotriva danezelor de la Team Tvis Holstebro, CSM nu s-a putut baza nici pe vedeta Nora Mork. Aceasta a resimțit dureri la genunchi și oficialii CSM-ului nu au vrut să o forțeze, menajând-o. 

Denisa Dedu a avut o prstație excelentă între buturi, paradele ei ajutând echipa să ia un avantaj de două și trei goluri în prima parte: 7-5 și 9-6. CSM a avut un final de primă repriză foarte slab, a primit patru goluri consecutiv, iar nordicele au intrat la pauză în avantaj: 10-9. În partea a doua s-a mers cap la cap până la 16-16, după care portărița celor de la Holstebro, Sara Kececi a făcut diferența. Team Tvis s-a impus cu 23-21 și a câștigat trofeul. 

Crina Pintea, pivotul "naționalei" României, a fost din nou MVP-ul partidei, Crina fiind și golgeterul CSM cu 5 reușite. Celelalte goluri ale "tigroaicelor" au fost marcate de Chiper-Moisă 3, Constantinescu 3, A. Klikovac 3, Perianu 2, Vâlcan 2, Grbici 2 și Bianca Marin 1.  

Pentru CSM urmează cel mai important turneu al verii, cel de la Brest, acolo unde va juca în compania unor echipe de Liga Campionilor: Buducnost Brest, Metz, Gyor.

Rezultatele CSM în Suedia

  • 24-20 cu Skovde (Suedia)
  • 20-19 cu Ajax Copenhaga (Danemarca)
  • 20-18 cu IK Savehof (Suedia)
  • 21-23 cu Team Holstebro (Danemarca)


Dobre: 'Eu nu sunt sclavul Simonei!' Halep răspunde acum: 'Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit'

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1

Voluntari - Gaz Metan Mediaș

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, Liga 1

Astra - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look
21:00 Fotbal, La Liga

Mallorca - Eibar

Digi 2
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Osnabruck - Darmstadt

Digi 4
23:00 Fotbal, La Liga

Betis - Valladolid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1