SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

CSM București a pierdut procesul cu fostul său antrenor, suedezul Magnus Johansson

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 11:33 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 13:46

CSM București are de achitat 58.921 lei tehnicianului suedez Magnus Johansson, cel care a fost dat afară după doar 8 partide.

Judecătoria Sector 3 a soluționat cererea antrenorului suedez Magnus Johansson, cel care a acționat în judecată CSM București după ce a fost demis.

Soluția judecătoriei, pe scurt

"Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 56.646 de lei cu titlu de remunerație contractuală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cheltuieli de judecată: 2275,20 de lei reprezentând taxa judiciară de timbru". Sentința nu este definitivă, iar CSM București poate face apel în termen de 30 de zile.

8 meciuria apucat să conducă suedezul campioana României, timp în care a pierdut 3 dintre acestea. Ultima înfrângere, 28-30 cu Bietigheim, în Liga Campionilor, i-a fost fatală

Magnus Johansson nu este singurul antrenor care a acționat clubul CSM în judecată. Ultimul tehnician demis, fostul selecționer Tomas Ryde a anunțat că își va căuta și el dreptatea în justiție. Toți antrenorii care au semnat cu CSM București, în ultimul timp, și-au pus în contracte clauze speciale în cazul în care vor fi dați afară. Se stipulează clar în acestea că ei își vor primi toți banii. De aceea și procesele sunt pierdute!

Din iunie 2013, de când la CSM București s-au investit bani serioși, devenind clubul cu cel mai mare buget din România, pe banca tehnică a echipei feminine s-au perindat patru antrenori români (Vasile Mărgulescu, Lucian Ghiulai, Aurelian Roșca, Adrian Vasile (actual) și 8 "străini": 4 danezi (Mette Klit, Jakob Vestergard, Kim Rasmussen, Helle Thomsen), 3 suedezi (Per Johansson, Magnus Johansson, Tomas Ryde), un sârb (Dragan Djukici).

Câți bani a plătit CSM București aiurea?

CSM București a trebuit să plătească bani mulți tehnicienilor la care a renunțat. Bani aruncați pe fereastră în urma unui management falimentar al echipei patronate de Primăria Capitalei!

Mette Klitcontract pe doi anidemisă după un an și jumătate
Jakob Vestergaardcontract pe doi anidemis după 7 luni
Aurelian Roșcacontract pe un andemis după 5 luni
Helle Thomsencontract pe doi anidemisă după 8 luni
Magnus Johanssoncontract pe doi anidemis după 3 luni
Tomas Rydecontract pe doi anidemis după 4 luni

Sunt informații conform cărora că au fost antrenori, gen Jakob Vestergaard și Helle Thomsen, care au avut salarii foarte mari, în jurul a 10.000 de euro lunar! În aceste condiții, CSM a trebuit să plătească sute de mii de euro pentru a întrerupe angajamentele cu foștii colaboratori.

Citește și alte știri din handbal:

Ewgenija Minevskaya, fiică de campioni olimpici și mondiali: „E frumos la Vâlcea, abia aștept să joc primul meci!”

Mădălina Zamfirescu, centrul naționalei României: ”Ne-am antrenat bine, am tras din greu la munte, dar nu știm când vom putea juca handbal!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  29 Iulie 2020, 16:01

AMATORI !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează