SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

Victorie categorică pentru CSM București în confruntarea cu SCM Râmnicu Vâlcea

Crina Pintea a fost cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București
Crina Pintea a fost cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București

Articol de - Publicat marti, 07 noiembrie 2023 20:08 / Actualizat marti, 07 noiembrie 2023 20:10

CSM Bucureşti a trecut de SCM Râmnicu Vâlcea, 42-29 (20-15), marţi seara, în Sala Sporturilor ''Traian'', într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Florilor.

CSM Bucureşti nu a avut probleme cu SCM Râmnicu Vâlcea, echipă pe care a învins-o cu 42-29 (20-15) marţi seara, în Sala Sporturilor ''Traian''.

Campioana nu a avut probleme în deplasarea de la Râmnicu Vâlcea, chiar dacă atmosfera a fost electrizantă, doar primele șase minute fiind echilibrate. 

CSM București a făcut apoi instrucție cu echipa gazdă, intrând la vestiare cu un avantaj de cinci goluri. Diferența s-a mărit, iar la finalul celor șaizeci de minute a fost de 13 goluri, 42-29.

Crina Pintea a fost cea mai bună marcatoare a celor de la CSM București, cu 9 goluri, ea fiind urmată de Cristina Neagu, 7, Ştefania Stoica, Trine Oestergaard Jensen, Monika Kobylinska, Alexandra Dindiligan, câte 4 goluri.

CSM București neînvinsă în Liga Florilor

Pentru SCM Râmnicu Vâlcea, Alicia Gogîrlă a reuşit 8 goluri, iar Nathalie Hagman 7.

A fost a doua înfrângere pe teren propriu pentru SCM Râmnicu Vâlcea în această ediție de Liga Florilor, după ce pierduse și în fața celor de la Rapid.

CSM Bucureşti are punctaj maxim după nouă etape, 27 de puncte, în timp ce SCM Râmnicu Vâlcea este pe patru, cu 19 puncte. Campioana evoluează sâmbătă în Liga Campionilor cu DVSC Schaeffler, pe teren propriu, de la ora 19:00.

Citește și: 

Volei Alba Blaj începe aventura în grupele Ligii Campionilor
LIGA CAMPIONILOR
Volei Alba Blaj începe aventura în grupele Ligii Campionilor
Joacă tenis incredibil la aproape 80 de ani » Billie-Jean King a uimit pe toată lumea
INEDIT
Joacă tenis incredibil la aproape 80 de ani » Billie-Jean King a uimit pe toată lumea

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  11 Noiembrie 2023, 00:04

La cati bani se baga în primaresele psdiste și cât de bine sunt susținute de arbitri este firesc sa nu se " impiedice" în tara. În Europa insa își arata " valoarea" . Este învinsă în 3 meciuri fără a fi în cealaltă grupa care este super puternica.

ceaiuri
ceaiuri  •  09 Noiembrie 2023, 20:39

gurile rele zvonesc in targul de saptamana (de ***) ca primul moldovean ii cere celui de al doilea moldovean suma de x/2 din suma x, investita in echipa ,de primarie ,dar acest efort se face cu cel putin 2/3din contracte sa fie eligibile,echipa sa nu termine sub locul 5.psd-ul sa nu piarda alegerile(primarul cu toata gasca se zice ca vor sa sara in "barca "AUR,intortocheate sunt caile celui de SUS..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Noiembrie 2023, 15:01

asa se intampla cand echipa e condusa de doi moldoveni(amandoi mediocri,unul a curatat cartofi cu vagonul sa scape mai devreme iar unul a sutat in minge)dar majoritatea sunt oameni de isprava, nici oltenii nu mai sunt ce au fost(pe timpul lui Oltchim aceste asa zise jucatoare se descurcau decat sa faca curatenie la vestiare..la combinat)cand pierzi la asa scor conteaza doar comisionul(daca primarul ar gandi olteneste ar rezilia toate contractele jucatoarelor straine,investeste banii la liceul de profil....de picat nu vor pica iar in 2-3 ani au echipa de romance poate toate de nationala,au mai fost ani cand nationala se antrena in sala Traian)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează