SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP

CSM București - Alingsas 24-24 (în tur: 29-28) » Calificare dramatică în „sferturi”!

FOTO: csmbucuresti.ro
FOTO: csmbucuresti.ro

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 20:23

Bucureștenii au revenit pe final de la minus trei goluri, eliminând liderul din Suedia!

CSM București, deținătoarea trofeului, s-a calificat în sferturile de finală ale Challenge Cup după ce a terminat la egalitate, 24-24 cu suedezii de la Alingsas HK, în partida retur din 16-imile de finală.

"Tigrii" câștigaseră în tur, în deplasare, 29-28, dar au trecut prin mari emoții în sala "Dinamo". Alingsas s-a distanțat la 22-19 când mai erau 5 minute de joc! Nordicii au avut apoi 23-21 cu 120 de secunde înainte de final, scor sufiecient pentru calificare. Brazilianul Teixeira Selicani și Ionuț Ramba au marcat însă pentru CSM și au adus calificarea, după 24-24 la București și 29-28 în Suedia.

Teixeira cu 6 goluri și Ramba cu 5 au fost și principalii marcatori ai echipei pregătite de Daniel Anca. Prestație bună și în poartă pentru Jakob Krupa, care a avut un procentaj de 35%!

Duminică, Potaissa Turda încearcă și ea să se califice în "sferturi". Ardelenii joacă de la ora 18:00 pe teren propriu contra elvețienilor de la BSB Berna. În tur, echipa antrenată de Horațiu Gal s-a impus cu 36-33.

Măgura Cisnădie - SCM Rm. Vâlcea 25-22 // Campioana pierde teren! Titlul se va juca la București, pe 11 martie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johanisoaia
johanisoaia  •  16 Februarie 2020, 14:13

bravo , felicitari, chiar nu credeam ii vedeam invingatori pe suedezi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează