SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București câștigă la Doboj » Vicecampioana României s-a impus în turneul din Bosnia

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 00:00

Vicecampioana României CSM București a câștigat sâmbătă turneul internațional de la Doboj (Bosnia), trecând în finală de campioana Slovaciei, Tatran Presov, 28-25.

În meciurile preliminare, echipa pregătită de macedoneanul Zvonko Sundovski a trecut de RK Derventa (36-14), de RK Sloga Doboj (41-21) și de Budvanska Rivijera (33-23).

"Tigrii" se întorc în România și cu patru trofee individuale: Mario Blazevici a fost desemnat cel mai bun portar, Goce Georgievski, cea mai bună extremă dreapta, Nicu Negru, cea mai bună extremă stânga, iar francezul Guillaume Saurina a primit titlul de MVP-ul turneului.

CSM va debuta în Liga Națională miercuri, la Călărași, în meciul cu Dunărea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
pekeler
pekeler  •  30 August 2016, 23:32

Bravo!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează