SPORTURI  »  HANDBAL  »  CHALLENGE CUP

CSM BUCUREȘTI // Cu gândul la finală: CSM București e în semifinalele Challenge Cup » Va juca împotriva rușilor de la Neva Sankt Petersburg

CSM București
CSM București

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 15:10

CSM București s-a calificat fără emoții în semifinalele Challenge Cup. Bucureștenii au câștigat și meciul retur cu Borak Banja Luka, 29-23, după 25-19 în tur. CSM va lupta cu rușii de la Neva Sankt Petersburg pentru un loc în finală

CSM București este marea favorită la câștigarea Challenge Cup, al treilea trofeu european ca valoare, în acest sezon. Echipa bucureșteană s-a calificat fără nicio emoție în semifinalele competiției după ce a trecut printr-o dublă victorie, la șase goluri diferență, de formația bosniacă Borak Banja Luka.

Elevii lui Paulo Pereira au câștigat sâmbătă seara, la Banja Luka, 29-23, după ce în urmă cu o săptămână câștigaseră și la București, 25-19. Un bosniac, Faruk Frazalici a fost golgeterului CSM-ului în deplasarea de la Banja Luka, extrema dreapta marcând de 6 ori, Chike Onyejekwe cu 5 goluri și Alexandro Pozzer cu 4 reușite, au fost și ei evidențiați.

 

În semifinale, CSM București va întâlni echipa rusă Neva Sankt Petersburg. Rușii au trecut în dublă manșă de belgienii de la HC Vise. De altfel, ocupanta locului 3 în liga rusă, Neva Sankt Petersburg are numai victorii în Challenge Cup, trecând până acum de HB Dudelange (Luxemburg), Povazska Bystrica (Slovacia) și HC Vise BM (Belgia).

În cealaltă semifinală se vor întâlni Madeira Andebol (Portugalia) și AEK Atena (Grecia), iar elenii sunt favoriți la calificarea în finală.

4echipe din România au câștigat de-a lungul timpului Challenge Cup: Steaua (2006), UCM Reșița (2007, 2008, 2009), HC Odorhei (2015) și Potaissa Turda (2018)

Citește și:

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează