SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCUREȘTI - ESBJERG // Adrian Vasile dă din casă: „Cristina Neagu va juca, dar nu 60 de minute. Ar fi o greșeală din partea mea”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 19:44

Adrian Vasile, antrenor CSM București, a vorbit despre situația Cristinei Neagu, înaintea meciului cu Esbjerg, din etapa a cincea a Grupei B din Liga Campionilor la handbal feminin. 

  • CSM București - Esbjerg se joacă duminică, de la ora 14:30, în Sala Polivalentă din București.  

„Cu Braşovul în campionat, Cristina Neagu a putut să joace mai multe minute. Genunchiul i-a reacţionat foarte bine, iar astea sunt semne foarte bune. Nu va fi jucătoarea care va evolua 60 de minute cu Esbjerg, ar fi o greşeală din partea mea, dar o vom vedea în teren, aşa cum ne dorim. 

Cred că toţi avem un moral foarte bun, tot timpul trebuie să înţelegem că peste câteva zile urmează o nouă şansă de a juca bine. Cred că avem o perioadă bună, avem multă încredere în noi, aşa că eu spun că stăm bine cu moralul”, a spus Adrian Vasile, potrivit AGERPRES.

CSM București vine după o remiză cu Corona Brașov în campionat și ocupă locul 4, cu 19 puncte, la 5 puncte distanță de liderul SCM Râmnicu Vâlcea.  

În Grupa B a Ligii Campionilor, CSM este lider, cu 7 puncte, având un avans de 2 puncte față de Rostov-Don. Pe 3 este Esbjerg, cu 4 puncte, iar Lublin este codașa, fără niciun punct. 

VEZI ȘI:

EXCLUSIV Mariana Tîrcă reacționează, după ce fiica ei nu a prins lotul pentru Mondiale: „Așa ne pierdem sportivii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close