SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București face transfer după transfer! Încă 3 jucătoare de clasă vin în România: două reveniri TARI + ultimele detalii despre negocierile cu Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 10:00

Primăria Municipiului București a anunțat printr-un comunicat 8 transferuri la CSM București. Dacă despre Crina Pintea, Nora Mork, Denisa Dedu și Gabriela Perianu Gazeta a scris, sunt însă și 3 nume noi. 

Este vorba despre Carmen Martin, Linnea Torstensson și Andrea Klikovac. Primele două revin astfel la CSM București după experiența din Franța, de la Nice. 

Andrea Klikovac, inter dreapta, este o componentă de bază a naționalei Muntenegrului, campioană europeană în 2012. 

Comunicat Primăria Capitalei

„Primaria Capitalei: Nume grele ale handbalului mondial vor juca la CSM BucurestiCrina Pintea, Nora Mork, Denisa Dedu, Gabriela Perianu, Laura Chiper, Andrea Klikovac, Linnea Torstensson și Carmen Martin intaresc lotul campioanei Romaniei la handbal feminin in noul sezon.

Pentru postul de inter dreapta a fost transferată și Andrea Klikovac, componentă de bază a naționalei statului Muntenegru, cu care a cucerit aurul European în 2012. Actualmente la Kisvárdai KC, în Ungaria, handbalista în vârstă de 27 de ani are 60 de selecții la națională și 20 de reușite.

Carmen Martin (30 de ani) revine la CSM București, după prima ei aventură alături de ”tigroaice”, între 2014-2017, perioadă în care a cucerit și Liga Campionilor (2016) și a primit titlul de ”cetățean de onoare” al Capitalei. Desemnată cea mai bună extremă dreapta a Campionatului European din 2014, 2016 și 2018, iberica este medaliată cu bronz la Olimpiada din 2012, tot pe locul trei a terminat și Mondialul din 2011și are în palmares și două medalii de aur la Europene (2008, 2014).

Una dintre cele mai experimentate handbaliste ale lumii, suedeza Linnea Torstensson a semnat cu CSM București până în vara lui 2020. Scandinava revine în lotul ”tigroaicelor”, cu care a câștigat Liga Campionilor în 2016, când a și primit distincția de ”cetățean de onoare” al Capitalei. Sportiva are în palmares Cupa EHF (2011) și o medalie de argint la Europeanul din 2010, competiție la care a fost desemnată MVP.

Clubul Sportiv Municipal din București anunță că nu a încheiat campania de achiziții și întărește dorința de prelungire a contractului Cristinei Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii. Discuțiile se poartă în continuare, iar oficialii clubului din Capitală și-au exprimat toată deschiderea vizavi de prelungirea colaborării. CSM Bucuresti nu a definitivat încă echipa de antrenori care va conduce destinele formației în sezonul”, se arată în comunicatul Pimăriei Capitalei. 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (35)
cneius
cneius  •  01 Martie 2019, 16:11

„Primaria Capitalei: Nume grele ale handbalului mondial vor juca la CSM Bucuresti!" DE-A DREPTUL PENIBIL !!!

digei
digei  •  01 Martie 2019, 14:54

Transfera mai nene toata echipa de la Gyor daca sunteti atat de tari, cu peticeli din astea, ia de colo, ia de dincolo... sa vedem daca se califica anul asta in Final4.

handbalistii
handbalistii  •  01 Martie 2019, 14:26

Si nu Firea a facut echipa, consilierii si Firea doar aproba un buget si de sport, cu adevarat s-a implicat Gabriela Szabo. Ea si-a dat interesul si a facut transferurile.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează