SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

CSM București-Gloria Bistrița 28-25 // Victorie conturată greu pentru echipa lui Adrian Vasile

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2020 21:19

CSM București a avut ceva emoții pe finalul meciului cu Gloria Bistrița (28-25), omul meciului fiind portarul Jelena Grubisici, croata care a terminat partida cu 18 intervenții!

Duelul european dintre CSM București și Gloria Bistrița a fost câștigat de către „tigroaice", dar Neagu, Lekici și compania au avut de tras din greu. 
Bucureștencele au început excelent disputa. Jocul exact în atac al trioului Lekici-Neagu-Omoregie, precizia pivotului Dragana Cvijici au dus rapid echipa vicecampioană la cinci lungimi avans: 12-7.

CSM București, emoții în victoria cu Gloria Bistrița

Angrenajul echipei lui Adrian Vasile s-a stricat însă când tehnicianul a încercat să schimbe formația și să dea minute de joc tuturor handbalistelor. Bistrițencele au prins curaj, iar Dincă, Elisei, Vasileuskaia sau Rațiu au echilibrat jocul. La pauză a fost egal, 15-15.

Startul reprizei a doua a fost unul perfect pentru ardelence, care au trecut la conducere, 18-16. A fost momentul în care jucătoarele de la CSM au realizat că au nevoie de mai multă concentrare.

Bistrițencele au jucat parcă mai motivate, cu mai multă voință, dar pe final au obosit. Greșelile și-au făcut loc în jocul lor și CSM s-a impus cu 28-25. Trei puncte vitale în duelul de la distanță cu campioana SCM Rm. Vâlcea, care va fi dus, probabil, până la meciul direct de la București, din luna martie.

CSM București 28 
Neagu 8, Omoregie 6, Lekici 4, Cvijici 4, Klikovac 3, Curea 1, Pintea 1, Grbici 1
Antrenor: Adrian Vasile

Gloria Bistrița 25
Vasileuskaia 6, Dincă 5, Ilina 3, Elisei 3, M. Costa 2, Pristăvița 2, Rațiu 2, Șamanț
Antrenor: Horațiu Pașca 

vezi și:

Măgura Cisnădie - SCM Rm. Vâlcea 18-27 // Favoritele merg mai departe în Cupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează