SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM - ZALĂU 27-24

CSM BUCUREȘTI - HC ZALĂU 27-24 // Crina Pintea a dat recital în fața formației lui Gheorghe Tadici

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2020 22:45

CSM București a câștigat meciul cu Zalăul lui Gheorghe Tadici, scor 27-24. Pivotul Crina Pintea a fost cea mai bună jucătoare a partidei.

CSM București a câștigat disputa cu HC Zalău, contând pentru prima etapă din retur, dar ardelencele sunt genul de echipă care nu cedează niciodată și care se agață de orice oportunitate de parcă de asta depinde tot viitorul. 

Cu Neagu, Pintea, Lekici, Omoregie, o linie de 9 metri pe care și-ar dori-o orice echipă, CSM s-a desprins greu, având probleme pe faza de apărare în prima repriză. 

CSM BUCUREȘTI - HC ZALĂU 27-24 // Crina Pintea s-a răzbunat

Crina Pintea și-a luat revanșa pentru evoluțiile mai șterse din ultima perioadă și a făcut o prima repriză de senzație. A marcat de 8 ori din tot atâtea aruncări, în primele 30 de minute, fiind schimbată apoi de antrenorul Adi Vasile. Și Cristina Neagu a jucat 40 de minute, împachetându-se apoi cu gheață, la genunchi și la umăr, pe banca de rezerve. 

HC Zalău a arătat bine în apărare, echipa a depus mult efort, dar a avut probleme în ofensivă, acolo unde golgeterul Dana Abed Kader nu a prins o zi prea bună, la fel ca și pivotul Teodora Popescu. A strălucit însă Alexandra Severin, interul care a jucat parcă pentru a demonstra că merită convocarea venită la echipa națională.  

CSM a câștigat cu 27-24, și-a adjudecat cele trei puncte, dar cu o săptămână înainte de jocul de la Budapesta, cu Ferencvaros, mai sunt multe de pus la punct.

„Nu putem să prindem acum vârful de formă. Mai avem mult de muncă, dar echipa cred că se află pe o linie ascendentă. Sunt bucuros că am la dispoziție toate fetele de la 9 metri, din păcate acum avem probleme la extreme. Sunt convins însă că vom juca mult mai bine în meciurile cu miză”, a declarat antrenorul Adi Vasile.  

CSM continuă lupta de la distanță cu SCM Rm. Vâlcea, al cărui staff, în drum spre casă, din drumul de la Brăila, s-a oprit să le "spioneze" pe bucureștence. Se fac deja temele, de ambele tabere, pentru derbyul din etapa a 18, care se va juca ori pe 26 februarie, ori pe 4/5 martie. 

CSM București 27 
Pintea 8, Omoregie 5, Lekici 4, Neagu 4, Klikovac 3, Grbici 1, Cvijici 1, Curea 1. Antrenor: Adrian Vasile 

HC Zalău 24 
Severin 6, Berbece 4, Mihart 3, T. Popescu 2, Cr. Nica 2, Abed Kader 2, Lazea 1, Coman 1, Șerban 1, Vrabie 1, Tecar 1. Antrenor: Gheorghe Tadici 

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează