SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM - KRIM 32-26

CSM BUCUREȘTI - KRIM 32-26 // Dukici s-a enervat la interviuri când a fost întrebat despre româncele din echipa CSM-ului

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 19:54

Dragan Dukici a vorbit după victoria CSM-ului cu Krim, scor 32-26 și s-a enervat atunci când a fost întrebat despre faptul că româncele joacă tot mai puțin în echipa fostei campioane a Europei. 

"Trebuie să fim multumiţi, Krim a jucat mult pe tranziţie, sunt satisfăcut de apărare în prima repriză, în partea secundă a fost mai puţin bine, dar aveam şi avantaj. Nu vor fi partide uşoare în acest sezon. Meciurile se succed cu repeziciune, eu ştiu de ce fac anumite lucruri, toate fetele au jucat fantastic, trebuie să le susţinem pe toate”, a declarat Dukici la TV Telekom Sport.

...despre faptul că româncele joacă tot mai puțin:Nu mai faceţi diferenţa între jucătoarele noastre, sunt mulţumit de toate, nu vă mai gândiţi la astfel de comparaţii, această echipă are nevoie de timp.

Trebuie să jucăm un handbal bun, sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine de aici înainte. Nu e prima criză din viaţa mea, ştiu ce am de facut, am experienţa necesară să gestionez astfel de momente”.

CITEȘTE ȘI:

GALERIE FOTO + VIDEO Campioana României respiră! CSM a zdrobit-o pe Krim și a spălat umilința din meciul cu Gyor! Cum arată clasamentul grupei

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  03 Februarie 2019, 12:47
Postat de ion.ionescu pe 03 Februarie 2019, 12:46

Pentru GSP : Dacă D-ul din nume are un mic vechi deasupra, numele lui este GIUCHICI...

Pentru GSP : Dacă D-ul din nume are un mic v deasupra, numele lui este GIUCHICI...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  03 Februarie 2019, 12:46

Pentru GSP : Dacă D-ul din nume are un mic vechi deasupra, numele lui este GIUCHICI...

103179470776675
Sabin Ellak  •  02 Februarie 2019, 21:02

Fara sarboaice nu am avea echipa:Lazovici,Lekici,Mehmedovici, Grubisic,Cvijic,Radicevic,fac din CSM o echipa de talie europeana.Restul jucatoarelor sint complectari,dupa plecarea Crinei Pintea !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează