SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - KRISTIANSAND 26-31

CSM BUCUREȘTI - KRISTIANSAND // Explicația incredibilă pentru înfrângerea CSM-ului: ”Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, poate prea bine”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 20:10

Iulia Curea, căpitanul CSM-ului, s-a arătat extrem de dezamăgită după înfrângerea din grupele Ligii Campionilor cu Viper Kristiansand, scor 26-31.

”Nu ne așteptam să pierdem. Ne-am pregătit foarte bine pentru acest meci, poate prea bine. N-am făcut nimic nici în atac, iar în apărare am făcut foarte multe greșeli. Nu poți câștiga când primești 31 de goluri.

Am analizat foarte bine adversarul, dar azi a fost o zi neagră. Ne pregătim mai bine pentru viitor. Ne punem un semn de întrebare pentru că n-am câștigat. Toate suntem vinovate pentru această înfrângere”, a declarat Iulia Curea la TV Digi Sport.

Dragan Djukici, antrenorul lui CSM București: ”Adversarele au jucat mai bine. Am început foarte nervoși acest meci. Trebuia tactic să jucăm complet diferit. Azi n-am simțit momentele bune. Am aruncat repede. E treaba mea să le spun fetelor unde au greșit. Câteodată se blochează. Nu știu de ce, dar voi încerca să rezolv problemele.

”Toate suntem uimite. Mie nu-mi venea să cred când mă uitam la tabelă. Ne trebuie mai multă dorință. Cred că apărarea face diferența și cred că azi am greșit foarte mult în apărare, în zona centrală. Le-am vizionat, am făcut ședințe să le cunoaștem foarte bine, dar cred că a fost puțină lipsă de concentrare”  Oana Manea

CLASAMENT


Click pe imagine pentru zoom!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
2264101893823582
Kiss Péter  •  05 Noiembrie 2018, 08:59
Postat de Marco Boos pe 05 Noiembrie 2018, 08:43

știam dacă vine Neagu se va alege praful și a mai adus pe sirbiaice lekici etc cu lotul asta nu prinde final- for și ar trebui desființată sau date salarii decente

Neagu nu mai este ce a fost: sint tinere talente in tara mult mai bune ca ea.Nu ajunge sa ai forta,trebuie sa stii sa joci modern ,in echipa si nu individual-capitol la care Neagu este depasita.

2264101893823582
Kiss Péter  •  05 Noiembrie 2018, 08:55

CSM este cea mai buna echipa la buget,la risipirea banilor publici !!Oameni buni,cum este admisibil,ca o echipa mediocra ca CSM,sa aibe un buget mai mare ca Barcelona sau Real Madrid ??!! CSM,nu a fost si nu este o echipa de talia Final Four .Poti sa aduci aici crema Europei,tot nu vom face nimic.Ce credeti,strainele vor juca cu sufletul pentru Romania??Ele joaca pentru bani,sint platite conform contract, indiferent de rezultate.Ferencváros Budapest,are un buget cu 60 la suta mai mic ca CSM,au numai jucatoare maghiare(2 exceptii) au si fac performanta peste tigroaicele care aseara au fost muscate de vipere si umilite nu prin scor ci prin jocul prestat.Schimbul saptamanal de antrenor la fel nu aduce nimic bun echipei.Ar trebui aduse jucatoare din tara.care vor lupta cu siguranta mai eficient si cu inima,si in locul antrenorului strainele ar trebui dati afara.

1635028856730231
Marco Boos  •  05 Noiembrie 2018, 08:43

știam dacă vine Neagu se va alege praful și a mai adus pe sirbiaice lekici etc cu lotul asta nu prinde final- for și ar trebui desființată sau date salarii decente

Vezi toate comentariile (9)
Comentează