SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

VIDEO CSM București, gata de startul în liga internă: „Lăsăm deoparte succesul din Supercupă”

Selecționerul Adi Vasile, dreapta, într-un meci al CSM-ului, foto: Imago
Selecționerul Adi Vasile, dreapta, într-un meci al CSM-ului, foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 29 august 2023 15:40 / Actualizat marti, 29 august 2023 17:33

CSM București își face debutul în Liga Națională cu HC Zalău, miercuri, 30 august, de la ora 15:30. În weekend, „tigroaicele” au trecut în Supercupă de Rapid cu 31-22. 

Adrian Vasile spune că echipa trebuie să se trezească din euforia ultimului succes și să înceapă cu dreptul și campionatul. 

Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”
UTA - FCSB 2-1
Rednic a râs de Becali și Coman: „Aș fi vrut o victorie mai categorică, ca să nu mai apară lunetiștii”

VIDEO. Adrian Vasile: „Avem o echipă mai puternică în acest an”

„Teoretic, ușor în sport nu există, chiar dacă, pe hârtie, mai pot fi schimbate anumite lucruri. Lăsăm deoparte Supercupa, pentru că ne așteaptă două jocuri grele înainte de startul în Liga Campionilor. În fiecare an ne gândim la Final Four. Mai este foarte mult până acolo, dar știu că nouă ne place să sărim repede la final. 

Cred că avem o echipă mai puternică în acest an, mai echilibrată și mai specializată pe posturi. Ține de noi să gestionăm bine situația, pentru că este un sezon lung”, a spus Adrian Vasile.

Tehnicianul „tigroaicelor” a ținut să comenteze și anunțul venit de la Nicușor Dan cu privire la faptul că Sala Polivalentă va fi disponibilă echipelor de handbal până în iunie 2024: 

Mă bucur că nu mai trebuie să ne mutăm în altă parte în acest sezon și vom juca aici până în iunie. Polivalenta este casa noastră și faptul că vom rămâne acasă ne prinde bine”. 

Citește și alte știri despre CSM București:

„SIUUUU!” » Cristina Neagu a sărbătorit triumful din Supercupă după modelul lui Cristiano Ronaldo

CSM București, victorie zdrobitoare în Supercupa cu Rapid » Neagu și Zaadi au strălucit în sala din Pitești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  30 August 2023, 14:56

e bine ca se gandesc(viseaza)la F.F,dar acolo ajung echipele cele mai puternice(mai bine organizate),cred ca e ultimul an pt C.N.(dupa retragere..potopul)unde sunt bani multi sunt si interese,mai ales bani publici,exista probabilitatatea ca cea mai buna jucatoare a lumii sa nu cucereasca cel mai dorit trofeu de echipele de club cu o echipa romaneasca(la nationala nici atat... suntem in cadere libera,...ultimul mondial o sa ne arate cum se investesc banii primariilor si a C.J...)prefer sa nu am nici o echipa in C.L. dar sa am rezultate la nationala(Spania e un exemplu)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează