SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM BUCUREȘTI // Mesajul Norei Mørk de pe patul de spital: „Ne vedem la Tokyo!”

Articol de - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 11:05

Norvegianca Nora Mørk, de la CSM București, s-a operat la Oslo și vrea să revină pe teren la Jocurile Olimpice!

Deși mulți consideră că ar trebui să abandoneze cariera profesionistă pentru că își pune în pericol sănătatea, Nora Mørk (28 de ani) nici nu se gândește să nu revină pe teren.

Accidentată în minutul 31 al partidei cu SCM Rm. Vâlcea, în Supercupa României, interul dreapta a aflat că va trebui să se opereze pentru a 9-a oară după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat la genunchiul stâng! 

Nora Mørk abia revenise pe teren după mai bine de un an de pauză, timp ân care trecuse prin alte două operații de ligamente, dar la genunchiul drept.

Triplă campioană europeană, campioană mondială cu naționala Norvegiei, dar și de patru ori câștigătoare a Ligii Campionilor, Nora Mørk a postat pe contul ei de Instagram, de pe patul spitalului, un mesaj emoționant: "Operația s-a terminat. Cred că a 9-a oară va fi cu noroc. Ne vedem la Tokyo". Semn că handbalista își dorește să participe alături de naționala țării sale la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Din cauza unei accidentări grave, Nora Mørk ratase și Jocurile Olimpice de la Londra 2012, acolo unde Norvegia a câștigat aurul olimpic!

Ghinion teribil pentru norvegiancă » Nora Mørk și-a rupt ligamentul încrucișat la genunchiul stâng

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează