SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 26-31

CSM BUCUREȘTI - METZ 26-31/ VIDEO + FOTO CSM București, adio Final Four?! „Tigroaicele” au pierdut la 5 goluri în fața lui Metz

CSM București - Metz // FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
CSM București - Metz // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 20:36

CSM București a pierdut pe teren propriu, în turul sferturilor Ligii Campionilor la handbal feminin, scor 26-31 cu Metz.  Returul are loc pe 13 aprilie, de la ora 21:00.

Vezi AICI VIDEO

CSM București a început drumul către a patra calificare la rând în Final Four-ul Ligii Campionilor, dar a fost învinsă fără drept de apel de franțuzoaicele de la Metz.

„Tigroaicele” au început foarte slab, fiind conduse cu 6-0. Acesta au încercat să egaleze, dar nu au reușit, iar la pauză scorul a fost 11-14

csm bucuresti metz 6 +10 FOTO
.

În repriza a doua, tot Metz a dominat jocul, iar CSM București nu a avut nicio șansă de a egala. Nici după pauză, jucătoarele lui Dragan Dukic nu și-au îmbunătățit jocul.Echipa din Franța a condus tot timpul și are acum prima șansă la calificare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
103179470776675
Sabin Ellak  •  06 Aprilie 2019, 11:01
Postat de Belciug Gigi pe 06 Aprilie 2019, 10:32

Sabin, Ferenczvaros si Kristiansand sunt sub CSM chiar si in aceste momente!! Nu au ce cauta in Final four, decat daca arbitrii si FEH au vrut sa-i faca cadouri lui Gyor pentru al n-lea an la rand!! E cazul ca mafia maghiara de la EFH sa dispara! 10 sunt de ajuns!! Lasati handbalul european sa evolueze!!

Tu pe ce lume traiesti? Citeste coeficientul internatonal al lui Ferenczváros,si vei convinge care echipa este mai buna:FTC sau CSM ??Ferencváros cand a castigat prima cupa europeana,CSM nici in visul cetatenilor nu exista ! Privind organizarea:de ce nu s-au gasit si alte tari ,printre care si Romania,sa organizeze FF ? Pentru faptul ca necesita o investitie enorma,cu reguli serioase si cerinte mult peste posibilitatile unor tari.Ungaria a fost fortata sa organizeze si in acest ani FF,pentru-ca Franta a renuntat in ultima clipa.Spune-mi o sala in Romania,care satisface cerintele EHF pentru competitii de anvergura majora?? Nu exista ! Experienta ungurilor este una dintre cele mai mari din Europa privind organizarea campionatelor europene,mondiale si a cupelor internationale.Uite-te ,ca in fiecare ani,se organizeaza peste 5-6 campionate mari in Ungaria in toate sporturile,de la natatie,caiac-canoe,gimnastica,polo,atletism sau handbal feminin si masculin.Este singura tara cu cate doua echipe ,masculin si feminin,in elita hanbalului european si cu cel mai puternic campionat.Si arbitrajul lasa in pace:toate echipele sint favorizate si defavorizate pe rand,pentru ca greselile subiective exista in toate sporturile si in viata cotidiana. dar as putea scrie mult mai multe despre comentariul tau,dar nu are rost:desteptul tace !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  06 Aprilie 2019, 10:52

Cat de nerealisti au fost cei care au sustinut inaintea meciului cu Metz ca "tigroaicele" pot sa invinga echipa din Franta! Meciul cu Metz, dar mai ales concluziile total nerealiste ale unor jucatoare de la CSM ca pot intoarcae rezultatul in meciul retur de la Metz, pare de domeniul utopicului. Cum poti sa crezi ca o echipa care nu are o jucatoare buna de aruncare de la distanta poate sa creada ca va castiga in Franta, si la un scor care sa anuleze pasivul de cinci goluri al CSM-ului? In continuare suntem niste naivi care nu avem simtul realitatii. O echipa debusolata, care a marcat numai doua goluri in 10 minute, nu poate emite nici o pretentie la calificare! Adio Final Four si... la maulti ani!

sakamoto
sakamoto  •  06 Aprilie 2019, 10:44

Incetatzi cu Tigroaicele! Pisicutzele!

Vezi toate comentariile (36)
Comentează