SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // Cristina Neagu, după meciul în care a fost MVP: „Ne putem bate cu orice echipă din Liga Campionilor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 17:34

Cristina Neagu (31 de ani) a fost MVP-ul lui CSM București în triumful superb reușit de „tigroaice” pe teren propriu cu Metz, scor 32-27. 

La finalul meciului, Cristina Neagu, autoare a nu mai puțin de 14 goluri, și-a expus gândurile după victoria reconfortantă din „Sala Polivalentă”.  

„Pentru noi, fiecare meci rămas în această grupă este ca o finală. Şi cred că întreaga echipă a făcut un meci senzaţional astăzi. Sunt foarte, foarte mândră de cum am luptat astăzi.  

„Va fi foarte greu următorul meci, pentru că jucăm împotriva unor echipe foarte bune, avem nevoie de toate punctele puse în joc. Cred că, dacă avem atitudinea de astăzi, putem să ne luptăm cu orice echipă.  

Bineînţeles, este puţin mai uşor când joci acasă, când ai publicul în spate, însă de asta avem nevoie. Să avem această atitudine şi să credem în victorie până la capăt. Avem o echipă care se poate bate cu orice altă echipă din Liga Campionilor”, a declarat Cristina Neagu, la TV Telekom Sport. 

VIDEO // BUCURIA „TIGROAICELOR”, DUPĂ SUCCESUL ELECTRIZANT CU METZ

+25 FOTO

CLASAMENT GRUPA I PRINCIPALĂ

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // Cristina Neagu, după meciul în care a fost MVP: „Ne putem bate cu orice echipă din Liga Campionilor”

Vezi și: 

CSM BUCUREȘTI - METZ 32-27 // VIDEO Meciul renașterii pentru Cristina Neagu și compania!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
xac13
xac13  •  04 Februarie 2020, 09:20

Foarte greu .... cu toata partea dreapta in tribune .... recuperare este greu sa faci performanta . Din pacate nu au nici pe departe norocul celor de la Valcea sa intalneasca echipe care in campionatul din Romania ( unde sunt ajutate nemeritat de arbitraje si de federatia de ANTIhandbal ) se bateau la retrogradare. O sa vedem Valcea in meciul eliminatoriu !!! Niciodata Bucurestiul nu a avut echipa completa ....accidentari peste accidentari , fara inter drepta , numai improvizatii .

ceaiuri
ceaiuri  •  02 Februarie 2020, 20:16

asteptam o declaratie dupa..urmatorul meci,unde cu o victorie in deplasare pot creste sansele(numai in cazul ca ftc sa nu produca"surprize")concomitent cu rez favorabile in celelalte jocuri

bazinga
bazinga  •  02 Februarie 2020, 18:21

Sa nu fi fost un accident fericit meciul astaNu au convins 100 %.....Asteptam viitoarele partide!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close