SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM București, prima victorie la turneul din Germania » Cine s-a evidențiat din echipa lui Tomas Ryde

Articol de - Publicat sambata, 03 august 2019 16:59

Tomas Ryde a debutat cu un succes la limită pe banca fetelor de la CSM București, scor 21-20 cu Buxtehude, locul 4 în sezonul trecut în Germania.

CSM București a debutat cu o victorie la „Wittlich Cup”, turneul din Germania. Vicecampioana României a învins cu 21-20 pe Buxtehude, locul 4 în Bundesliga ediția trecută, dar a avut de tras din greu. Nemțoaicele au condus cu 9-7 la pauză, iar CSM s-a impus abia pe final.

Fără Neagu, Lekici, Cvijici, lăsate acasă din cauza problemelor de sănătate, CSM s-a văzut condusă cu 9-6. A egalat însă la 11 și apoi s-a desprins la 20-15. Buxtehude a avut din nou puterea să revină, golul victoriei fiind marcat de Crina Pintea, MVP-ul partidei cu 7 goluri marcate.

Nora Mork 4, Iulia Curea 3, Laura Moisă Chiper 3, Gabi Perianu 2, Claudia Constantinescu 1 și Itana Grbici 1 au fost celelalte marcatoare ale CSM.
A fost primul meci cu Tomas Ryde pe bancă, selecționerul României declarându-se mulțumit după meci.

„Nu a fost un meci prea bun, dar am jucat mai bine în partea a doua. Intenția mea este să joc cât mai mult cu jucătoarele noi, Denisa Vâlcan, Itana Grbici. Nu am jucat-o prea mult pe Ștefania Jipa pentru că prima repriză nu a fost foarte bună și am vrut să-i ofer încredere Crinei Pintea, dar sigur o să o folosesc mai mult în următoarele meciuri. Laura Chiper nu jucase de foarte mult timp și de aceea am folosit-o mai mult, iar în partea a doua a făcut foarte multe lucruri bune. Un meci câștigat la un gol, puteam să jucăm mai bine, dar a fost totuși primul meci”, a declarat Tomas Ryde.

CSM va juca în această seară al doilea meci la „Wittlich Cup” cu Bayer Leverkusen. Locul 5 în Bundesliga, Leverkusen a trecut de Buxtehude cu 31-24. În cealaltă grupă, Bietigheim a învins pe Metzingen cu 33-24. Bietigheim este adversara SCM Rm. Vâlcea în grupa C a Ligii Campionilor.

Vezi și: 

FOTO Iubita sexy a tânărului dinamovist Andreas Mihaiu l-a încurajat cu Clinceni » E handbalistă și a făcut senzație în tribună

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează