SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 23-23 // Adrian Vasile: „Mă nemulțumește că am luat goluri mult prea ușor + Ambros Martin dezvăluie dialogul purtat cu Cristina Neagu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 octombrie 2019 22:20

Adrian Vasile, antrenorul celor de la CSM București, a explicat ce l-a nemulțumit în remiza înregistrată de „tigroaice” cu Rostov-Don, 23-23, în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin.

„A fost foarte multă luptă în acest meci, a fost un duel cu nervi tari. Ambele echipe au calitate. M-a nemulțumit că am luat câteva goluri pe repunere de la centru. Acesta e singurul minus, e ceea ce mă nemulțumește, am luat unele goluri foarte ușor. Sper că maximul echipei va fi atins în 2020, acesta este planul”, a spus Adrian Vasile, la TV Telekom Sport.

„Avem spirit de luptă, mă bucur mult că trăiesc astfel de emoții cu această echipă. Îmi doresc din tot sufletul ca pe viitor să continuăm în acest mod. Trebuie să muncim, să ne pregătim foarte bine și cred că lucrurile vor funcționa și mai bine”
Crina Pintea, pivot CSM București

Ambros Martin s-a întâlnit cu Cristina Neagu

Despre egalul de vineri seara a vorbit și Ambros Martin, antrenorul lui Rostov. Acesta a lăsat naționala României pentru reprezentativa Rusiei, stârnind nemulțumirea și unele reacții virulente ale Cristinei Neagu.

„A fost un meci tare, încins. Am fost tot timpul la conducere, am avut ocazia să câștigăm. Vreau să-mi felicit echipa, în același timp vreau s-o felicit și pe CSM. Apărările au fost foarte puternice, știam că trebuie să jucăm foarte bine pentru a ne impune aici. Suntem fericiți și mulțumiți, am condus în 90% din meci.

Am vorbit cu Cristina Neagu. Mi-a spus ceea ce gândește, sunt de acord cu ea și are dreptate. Am avut motivele mele pentru care am plecat de la națională, am încercat să-i explic”, a declarat tehnicianul iberic în vârstă de 51 de ani, potrivit sursei citate. 

+20 FOTO

Vezi AICI cronica partidei CSM București - Rostov-Don 23-23!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
geogeo
geogeo  •  12 Octombrie 2019, 22:27
Postat de clujcampion pe 12 Octombrie 2019, 08:10

Bucurestiul nu are traditie in handbal, de aceea nu sunt spectatori. Daca Rm Valcea sau Baia Mare aveau sali de 20000 de omeni erau pline la vremea lor, desi sunt de orase de 25 de ori mai mici ca Bucurestiul.

Tu voiai sa sugerezi ceva de Cluj, dar nu e cazul. E ca la fotbal, CFR e campioana si aduna un sfert din publicul de la Craiova, FCSB sau DInamo.

749913671784643
Razvan Marcel  •  12 Octombrie 2019, 16:39

Cred ca arbitri au greșit enorm, faze asemănătoare sau dat doar imtr-o parte.

clujcampion
clujcampion  •  12 Octombrie 2019, 08:10
Postat de George Sirbu pe 12 Octombrie 2019, 08:07

Felicitari d-le Vasile pentru mobilizarea si unitatea de grup creata.Cu Nora si Cristina folosite la momentul potrivit vom avea o echipa extraordinara.Multe orase din Europa si-ar dori o asemenea echipa.Aprecieri maxime pentru cei care o sustin.Un exemplu totusi ,la Belgrad la un asemenea meci ,erau probabil 20.000 de spectatori ,etc.etc.

Bucurestiul nu are traditie in handbal, de aceea nu sunt spectatori. Daca Rm Valcea sau Baia Mare aveau sali de 20000 de omeni erau pline la vremea lor, desi sunt de orase de 25 de ori mai mici ca Bucurestiul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează