SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 31-30

CSM BUCUREȘTI - ROSTOV DON 31-30 // Își anunță Oana Manea ieșirea din scenă? "Mai am un an de contract, dar altul e cel mai important lucru pe care mi-l doresc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2018 17:52

CSM București a obținut locul 3 în Final Four-ul de la Budapesta. "Tigroaicele" au învins-o la limită pe Rostov Don, 31-30, în finala mică disputată azi. (detalii, aici). 

"E o mare bucurie. Am arătat altfel și ne-am dorit să demonstrăm că putem fi o echipă. Am jucat fără presiune și ne-am zis că trebuie să câștigăm o medalie. Am jucat ca o echipă pe toată durata meciului. Am avut un moment de delăsare, dar am demonstrat în acel moment greu din repriza secundă că suntem o echipă. 

Am avut un public minunat, care ne-a susținut ca și cum am fi jucat finala mare. Vreau să le mulțumesc că sunt alături de noi. Mai am un an de contract cu CSM București, însă nu știu ce-mi rezervă viitorul. Cel mai important lucru pe care mi-l doresc e să devin mamă, la asta mă gândesc acum", a declarat Oana Manea, la TV Digi Sport.

 
CSM București, bronz în Final Four!

CSM București, bronz în Final Four! Fanii au rămas alături! Imagini EXCLUSIVE cu petrecerea de după meci! --->>>> http://bit.ly/2jSTmvL

Publicată de Gazeta Sporturilor pe 13 Mai 2018

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
851907771543631
Iliescu Liviu  •  14 Mai 2018, 00:23
Postat de cluj_cluj pe 13 Mai 2018, 18:16

Stie cinava lotul de la anu? Ca in afara de cele 2 de la vradar nu am.mai auzit nimic. Plecari la greu in schimb....

cred că nu mai sunt 2! Lekic, Cvijic, după prima rundă, apoi Radicevic si Lazovic! Arată destul de bine, dacă vor avea și un antrenor care să țină vestiarul unit, vor avea și performanțe!

sala_dalles
sala_dalles  •  13 Mai 2018, 18:39

Ai inteles aluzia !! Acum sa ne pregatim de meciul Astrei . Pe mine ma doare in 14. O expresie populara a bucurestenilor vechi .

sala_dalles
sala_dalles  •  13 Mai 2018, 18:37
Postat de cluj_cluj pe 13 Mai 2018, 18:16

Stie cinava lotul de la anu? Ca in afara de cele 2 de la vradar nu am.mai auzit nimic. Plecari la greu in schimb....

Intreaba-l pe ungurul vesel ca el le stie pe toate fiind mai bucurestean in suflet decit mine ! L-am cunoscut la slujba de la Biserica Anglicana din Bucuresti ! Ne intilneam des acolo .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează