SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI

CSM BUCUREȘTI - SCM RM. VÂLCEA 29-23, SUPERCUPA ROMÂNIEI // A recidivat accidentarea Norei Mork? Norvegianca, în lacrimi la meci

Articol de - Publicat duminica, 25 august 2019 20:47

Victoria CSM-ului din Supercupa României, scor 29-23 contra celor de la SCM Râmnicu Vâlcea, a fost umbrită de accidentarea în minutul 31 a norvegiencei Nora Mork. 

La un duel banal de atac cu daneza Ann Grette Norgaard, piciorul stâng al Norei Mork a fugit într-o parte și nordica a căzut pe podea. Sala a amuțit știind trecutul accidentărilor jucătoarei norvegiene, cu 8 operații la activ! 

Scoasă de pe teren, Nora a plecat la vestiare cu lacrimi în ochi, dar a revenit apoi și s-a așezat lângă banca tehnică. A continuat să plângă, nimeni neștiind acum cât de gravă e accidentarea la genunchiul stâng! „Nu sunt doctor, nu știu ce să vă spun” a fost reacția lui Tomas Ryde. 

De partea cealaltă, Crina Pintea a adăugat: „După meciuri, mie îmi place să spun că mă bucur că toată lumea a terminat sănătoasă. Nu pot, din păcate, să afirm asta acum. Nu știu ce e cu Nora, am văzut-o cu lacrimi în ochi, sper și mă rog la Dumnezeu să nu fie nimic grav”. 

Nora Mork a mai avut o accidentare similară și în turneul din Suedia, dar și-a revenit și a putut juca apoi. Toată lumea speră să se întâmple și acum la fel.

VEZI ȘI:

GALERIE FOTO CSM București predă o lecție celor de la SCM Râmnicu Vâlcea și câștigă Supercupa României

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează