SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREŞTI-HC ZALĂU 44-36

CSM Bucureşti şi-a rodat "motoarele" pentru partida cu Gyor, de sâmbătă! A marcat de 44 de ori, însă a și primit foarte multe goluri

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 20:20

CSM Bucureşti nu a avut emoţii în partida cu HC Zalău, din etapa a 14-a a Ligii Naţionale. Gheorghe Tadici a venit la Bucureşti cu doar 12 jucătoare, dar pe Maria Constantinescu a lăsat-o în Capitală, interul stânga semnând chiar cu adversara!

Meciul a părut unul de vacanţă sau amical, cele două echipe nepunând mare bază pe apărare. S-a jucat într-un ritm rapid, cu repuneri care să surprindă adversarul, cu toată atenţia pe ofensivă.

Aşa s-a ajuns ca extremele de la CSM Bucureşti să marcheze împreună 27 de goluri: 11 Radicevici, 7 Mehmedovici, 6 Udriştoiu şi 3 Hagman. "A fost o repetiţie reuşită, dar suntem conştienţi că la Gyor va fi altceva. Sunt bucuros că toate fetele sunt sănătoare şi am reuşit o victorie clară", a declarat antrenorul Dragan Djukici.

În lipsa "tunarului" Constantinescu, responsabile cu golul la Zalău au fost aseară Rob-Szollosi 9 reuşite, Abed-Kader şi Panici câte 8.

CSM Bucureşti va juca sâmbătă, la Gyor, primul meci în grupa principală. Campioana României are în acest sezon, drept obiectiv, jucarea finalei Ligii Campionilor, dar trebuie să-şi realizeze obiectivul fără Neagu şi Kurtovic, accidentate.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  22 Ianuarie 2019, 10:59
Postat de luisharcsa pe 22 Ianuarie 2019, 10:32

Lasa ca va da Gyor cu terenul in cap.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  22 Ianuarie 2019, 10:32

Lasa ca va da Gyor cu terenul in cap.

comabi
comabi  •  21 Ianuarie 2019, 23:33

Cred ca Tadici a fost de acord sa joace un antrenament ofensiv, stiind ca nu are sens meciul. Asa ambele echipe au beneficiat de un joc bun, de care sa beneficieze ambele echipe. Serios vorbind, va rog sa imi amuntiti 3 meciuri in ultimii 5 ani in care sa se fi marcat 80 de goluri iar diferenta sa fi fost de mai putin de 12-15 gokuri pentru o echipa. A fost leapsa pe goluri, nicidecum meci, lasati-o balta! Macar sa fie cu folos pentru meciul cu Gyor. Altfel, ramane un antrenament cu public si pentru recorduri (macar nationale). PS: Sambata, sper ca Pintea sa joace la fel cum a jucat cu Cehia, acum 2 ani, cand a papat meciul Romaniei :).

Vezi toate comentariile (3)
Comentează