HANDBAL  ·  CONCURENȚĂ

S-a născut o nouă forță în handbalul feminin din România! CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea vor avea un adversar serios în Dunărea Brăila

Aneta Udriștoiu se întoarce la Brăila după o experiență nu foarte plăcută la CSM București, acolo unde nu a avut posibilitatea să joace prea mult
Aneta Udriștoiu se întoarce la Brăila după o experiență nu foarte plăcută la CSM București, acolo unde nu a avut posibilitatea să joace prea mult

Articol de — Miercuri, 26 Iunie

Dunărea Brăila a făcut o campanie agresivă de achiziții. A anunțat deja șapte transferuri și speră la un loc pe podium în următoarea ediție a Ligii Naționale de handbal feminin.

După ce în campionatul trecut a luptat pentru evitarea retrogradării, Dunărea Brăila vrea să-și schimbe statutul în sezonul viitor. Echipa antrenată de Aurelian Roșca, tehnicianul care și-a prelungit contractul cu gruparea dunăreană pentru două sezoane, a făcut multe transferuri în această vară, printre care nume cu adevărat sonore.

Brăila speră să-și formeze o echipă cu care să se bată în sezonul viitor la cupele europene.

Trei stRaniere și patru românce

Aneta Udriștoiu (30 de ani) se întoarce la Brăila după doi ani petrecuți la CSM București. Extrema dreapta a naționalei României speră să aibă aceleași rezultate pe care le-a avut în trecut la Brăila, echipă cu care a câștigat medaliile de argint în 2017.

Pivotul brazilian Tamires Morena Lima de Arraujo (25 de ani) este și ea o jucătoare foarte valoroasă. A trecut în carieră pe la Györ și Larvik și este componentă a naționalei carioca. A jucat în ultimul sezon în campionatul maghiar, la Kisvardai.

Sârboaica Bojana Milici a fost a doua marcatoare a campionatului Serbiei, acolo unde a jucat pentr ZJRK Bor. Interul stânga în vârstă de 26 de ani ar putea fi viitorul golgeter al Dunării.

De la Corona Brașov, Brăila le-a adus pe Marina Dmitrovici, interul dreapta al naționalei Serbiei, dar și pe Bianca Tiron, inter stânga. Bianca a mai jucat și ea la Brăila în 2017 și știe care sunt așteptările pe malul Dunării.

Elena Șerban (24 de ani), portarul de la CSM Galați, și Ioana Bălăceanu (18 ani), componentele naționalei de tineret a României, sunt ultimele jucătoare care au semnat cu Dunărea.

Brăila va debuta în noua ediție de campionat pe terenul campioanei României, SCM Rm. Vâlcea. 

Vezi și: 

FOTO Unde și-au petrecut vacanțele cele mai sexy handbaliste din RomâniaFost campion cu Dinamo și cu Rapid, muncește pe un șantier din Londra. În România a divorțat și a pierdut toți banii

Libertatea

Comentarii (3)

Mike Che  •  12 Iulie 2019, 15:11
Postat de ceaiuri pe 26 Iunie 2019, 20:56

iar ai baut gaz....nu stiu de ce nu comentezi la alt sport pt ca aici esti ....

Te-a întrebat pe tine cineva ceva preadesteptule? Bagă-te în seamă cu alții la care le pasă ce scrie orice fr@ier...

ceaiuri  •  26 Iunie 2019, 20:56

iar ai baut gaz....nu stiu de ce nu comentezi la alt sport pt ca aici esti ....

Mike Che  •  26 Iunie 2019, 16:36

Bistrița, care a terminat pe 3, a făcut transferuri mai bune, dar documentarea nu e punctul vostru forte. Sunteți o glumă de cotidian de sport.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis

BRD Bucharest Open

Digi 2, Digi 4
21:00 Fotbal, Liga Campionilor

CFR Cluj - Astana

Digi 1, Look+
Program TV complet

Liga 1