SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

CSM București și SCM Rm. Vâlcea continuă lupta pentru titlu! Ambele au câștigat meciurile de astăzi

Articol de - Publicat marti, 15 octombrie 2019 19:53

Campioana SCM Rm. Vâlcea și-a trecut în cont, aseară, a 7-a victorie consecutivă în Liga Națională. Oltencele au învins cu 26-18 pe Rapid, un meci pe care l-au controlat de la un capăt la altul. 

Antrenorul Florentin Pera a rulat tot lotul, jucând mai mult cu handbalistele care nu prind prea multe minute în Liga Campionilor. Portarul Diana Ciucă a fost omul meciului cu Rapid, tânăra de 19 ani contabilizând 12 intervenții. Golgeterul partidei a fost interul dreapta Mireya Gonzalez cu 7 reușite. Într-un alt meci în devans din etapa a  8-a, Corona Brașov a învins-o pe Universitatea Cluj cu 33-30. 

CSM București a tremurat pentru succes 

CSM București a învins într-o restanță din etapa a 6-a a Ligii Naționale pe Dunărea Brăila, 33-26, dar partida a fost una foarte echilibrată. Brăila a condus cu 5 goluri diferență, în prima parte, dar nu a putut păstra avantajul. Și în partea a doua oaspetele s-au ținut excelent și au condus până în minutul 51! De la 24-24, în ultimele 9 minute, Brăila a fost îngenuncheată.

A marcat doar de două ori și a primit 9 goluri! CSM a suferit din greu fără Andrea Lekici, menajată, dar au ieșit în evidență Linnea Torstensson (9 goluri), Perianu și Curea (câte 5) sau Pintea (4). Pentru Brăila, prestație foarte bună pentru trioul Czeczi (7 goluri), Dmitrovici (7) și Dache (5).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează