SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCUREȘTI - THURINGER 23 -23 // Remiză păcătoasă » CSM termină în proporție de 99 % pe locul 4 în grupă! Cine va fi adversara din „sferturi”

FOTO: Cristi Preda +10   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 19:33

CSM București și Thuringer au remizat, scor 23-23, în ultimul meci din grupa 2 principală a Ligii Campionilor. Campioana României mai poate termina grupa doar pe locul 3 sau 4 și va juca cel mai probabil  în „sferturi” cu Metz.

  • Meciul decisiv pentru poziția româncelor, Ferencvaros - Krim, se joacă duminică, de la 15:30.

Prima repriză a fost una dominată de defensiva bucureșteană. Croata Jelena Grubisic a făcut minuni în poartă, iar Omoregie și Radicevic au ținut în viață ofensiva. Campioana României a intrat în avantaj cu 6 goluri, 14-8.

+11 FOTO

Totul s-a prăbușit în repriza secundă. Româncele au ratat nepermis, din toate zonele terenului. Singura handbalsită care s-a ridicat la nivelul momentului a fost tot portărița Grubisic. Cu două minute înaintea finalului, CSM era condusă cu două goluri. Egalul a fost smuls printr-o lovitură de la 7 metri transformată de Radicevici.

CALCULE

CSM București va termina cel mai probabil pe locul 4 în grupă, dacă Ferencvaros nu bate mâine cu Krim Ljubiana. Bucureștencele vor juca astfel în sferturile de finală cu franțuzoaicele de la Metz. Dacă Ferencvaros nu câștigă, CSM termină grupa pe locul 3 și înfruntă rusoaicele de la Rostov.

8 înfrângeriși un egal avea Thuringer cu echipele din grupa principală

 CSM București - Thuringer 23-23

min. 60, 23-23: 
min. 59, 22-23:
Radicevic transformă un 7 metri. Avem doi oameni în plus cu un minut și jumătate rămas din joc.

min. 46: Nemțoaicele egalează dintr-o lovitură de la 7 metri. 

A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză! CSM București conduce cu 14-8.

min. 28, 13-7: Radicevic marchează dintr-un unghi imposibil.
min. 21:
Oana Manea luptă cu două adversare și înscrie după o pasă primită de la Bazaliu. 
min. 15: 
Radicevic transformă și ea o lovitură de la 7 metri.
min. 5:
Iulia Curea punctează dintr-o lovitură de la 7 metri. Avem om în plus pe teren.
min. 2
: Nemțoaicele deschis scorul. Radicevic egalează din extremă.

A început partida!

Moment haios la Polivalentă

Dacă doamnele prezente în sala Polivalentă din Capitală au primit flori cu ocazia zilei de „8 martie”, unul dintre cameramani a fost și mai plăcut surprins. O fetiță care asista la partită l-a răsplătit cu floricele . :) 

1 +11 FOTO

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  09 Martie 2019, 09:35

Sunteti de tot circul ,astia care comentati,nu stiti decat s-o criticati pe Neagu,dar cand ea si Lekici nu joaca se vede de la o posta,sunt doar o echipa de pluton.Insa in definitiv de ce-o criticati pe Neagu ,fiindca ea dupa accidentarea de la nationala Romaniei din decembrie nici nu a mai jucat? Scrieti si criticati doar sa va aflati in treaba.

caminero
caminero  •  09 Martie 2019, 08:52
Postat de liberta pe 08 Martie 2019, 20:41

astea-s fetele alea pe care le platesc si le platesti si tu cu taxele si impozitele ce ne stau in carca, nu? eu habar nu am cine sunt, ce performante au, cica una e messi al handbalului. Ce chestie, am fost in catalunia si nu strangea nimeni cheta pentru messi si nici nu am auzit sa ii plateasca Barca, Girona sau vecinii salariu. O fi ea buna, poate sa fie cea mai buna, poate si eu sunt cel mai bun in domeniul in care activez, poate altul e cel mai bun la spart seminte sau la proiectat avioane si totusi nu sunt platiti din bani publici. Politicul se foloseste aici de sport pentru a castiga notorietate cu banii contribuabililor. Chiar nu sunt nevoia sa fiu sponsor la un club de handbal, fie el si cel mai bun, atata timp cat RADET da faliment...

E legal ca Primăria să direcționeze x% din bani spre sport? DA! În cazul ăsta, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

liberta
liberta  •  08 Martie 2019, 22:24
Postat de sadomarxist pe 08 Martie 2019, 21:16

politicul a dat 4 miliarde de $ pe rachete patriot. 4 mii de milioane de dolari din impozitele noastre (care au fost deja platiti, ca aia nu se joaca). ai zis ceva?

Nu te contrazic, chiar pot sa spun ca asta e "privilegiul" de a fi in nato. sa cumperi rugina americana si "west"-ica in timp ce camioanele tale cad cu soldati in prapastie pentru ca tu nu ai frane la ele. comic si totodata foarte trist, morbid. Nu am zis nimic pt ca nu a venit vorba, oricum pe mine interesandu-ma mai mult ceea ce parca e mai dureros, banii bugetului local, ca sunt mai aproape de mine si cotizez acolo.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close