SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

CSM București, Vâlcea și Zalău în Final Four-ul Cupei României! Marți e tragerea la sorți

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2019 20:03

Tragerea la sorți a meciurilor va avea loc marți, 2 aprilie. Putem avea un nou duel CSM București-SCM Rm. Vâlcea.

Se cunosc trei echipe calificate în Final Four-ul Cupei României, la feminin. Se cunosc trei echipe calificate în Final Four-ul Cupei României, la feminin. CSM București și SCM Rm. Vâlcea au acces la pas în semifinale. Campioana României a trecut în deplasare cu 30-22 de AHCM Unirea Slobozia, echipa din eșalonul secund, iar liderul Ligii Naționale a învins la scor ultima clastă în prima divizie, CSM Galați: 29-12.

Pentru CSM București a fost ultima repetiție înainte de dubla cu Metz, din sferturile Ligii Campionilor, antrenorul Dragan Djukici jucând la Slobozia mai mult cu rezervele. Nu au jucat la Slobozia, Grubisici, Curea, Lekici și Cvijici. Majda Mehmedovici, cu 7 reușite, a fost principala marcatoare a "tigroaicelor".

Celelalte goluri au fost marcate de Radicevic 5, Omoregie 4, Udriștioiu 3, Bazaliu 3, Constantinescu 3, Lazovic 2, Manea 2 și Jacobsen 1.Distracție cu ultima clasatăLiderul Ligii Naționale, SCM Rm. Vâlcea a avut un meci extrem de ușor cu ultima clasată în Liga Florilor, CSM Galați.

Chiar dacă antrenorul Florin Pera nu le-a folosit pe Fraga Fernandez, Dumanska, Băcăoanu, Florică și Vasileuskaia, pentru Vâlcea a fost un meci fără nicio emoție. Gazdele au condus cu 11-1 și cu 13-3 la pauză. Portarul Diana Ciucă a făcut spectacol prin paradele sale, apărând, între altele, și trei aruncări de la 7 metri, goal-keeperul de 18 ani fiind MVP-ul partidei.

Golurile vâlcencelor au fost reușite de Da Silva 5, Craiu 5, Badea 4, Stamin 3, Glibko 2, Lopez 2, Pricopi 2, Adespii 2, Gavrilă 2, Petrovici 1, Khouildi 1. Principalele marcatoare ale CSM Galați au fost Bokarici și Livrinikj cu câte 3 reușite.Zalăul, performera "sferturilor"HC Zalău, formația pregătită de Gheorghe Tadici, este performera sferturilor de finală.

Într-un derby al Ardealului, sălăjencele au trecut cu 28-27 de Gloria Bistrița. Un meci foarte bun reușit de echipa gazdă, care a condus pe toată durata partidei. La Bistrița, după o lungă perioadă, a revenit în echipă și Valentina Elisei Ardean, extrema stânga a „naționalei" României. Alice a marcat de 4 ori în partea a doua a meciului. Eroul partidei a fost portarul Raluca Kelemen, care a avut 11 intervenții salutare.

Ea a blocat ultima aruncare a Laurei Pristaviță, centrul Bistriței, ducându-și echipa în Final 4. Joc foarte bun la Zalău și pentru Roxana Szollosi-Rob (8 goluri), Cristina Nica 6, Dana Abed-Kader 4, Valentina Panici 4, dar și pentru tânăra Alexandra Severin, care a fost cea mai bună handbalistă în defensivă. De la Bistrița, principalele marcatoare au fost Pristăviță 6 goluri, Dincă 4, Szabo 4, Bloj și Todor câte 3. 

A patra echipă din Final Four se va stabili luni, după disputa Măgura Cisnădie-U Cluj (ora 18:00, TVR HD). Final Four-ul Cupei României se va disputa pe 20-21 aprilie, pe terenul uneia dintre echipele calificate. Acest lucru, dar și partidele din semifinale, se vor stabili marți 2 aprilie, la tragerea la sorți de la sediul Federației Române de Handbal

Rezultate "sferturi"

AHCM Slobozia-CSM București 22-30

SCM Rm. Vâlcea-CSM Galați 29-12

HC Zalău-Gloria Bistrița 29-28

Măgura Cisnădie-U Cluj Napoca (luni, ora 18:00, TVR HD)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează