SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMICAL

VIDEO CSM București, victorie la Budapesta cu FTC » Adi Vasile: „Totul foarte real!”

Laura Glauser față în față cu Greta Marton de la FTC Foto Facebook CSM București
Laura Glauser față în față cu Greta Marton de la FTC Foto Facebook CSM București

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 16:10 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 16:25

CSM București a învins-o cu 31-28 pe Ferencvaros Budapesta într-un meci de pregătire jucat în capitala Ungariei

Campioana României și-a început partidele internaționale de pregătire pentru noul sezon jucând la Budapesta cu FTC. Fără Neagu, Omoregie și Mihai, accidentate, CSM a reușit să câștige cu 31-28, la pauză 17-16.

Amical cu iz oficial pentru CSM!

Amicalul cu FTC tinde să devină un clasic în perioada de pregătire pentru CSM București, cele două formații jucând astfel de partide în ultimii 3 ani. Antrenorul Adrian Vasile a avut la dispoziție toate jucătoarele nou-venite la echipă pentru viitorul sezon: Gutierrez, Kobylinska, Flippes, Ingstad, Ostergaard și Nikolic.

CSM a condus în marea majoritate a timpului și chiar dacă la pauză a avut un singur gol avans, 17-16, în final s-a impus cu 31-28. La partidă au asistat aproximativ 1.000 de spectatori.

„Un meci amical jucat într-o atmosferă ca de meci oficial, ca totul să se simtă foarte real. O zi de muncă împotriva unui adversar care ne-a provocat continuu să găsim soluții bune, în special în faza de apărare. Cred că asta am reușit în repriza a doua”, a declarat pentru Gazeta Sporturilor Adrian Vasile.

Glauser 10 parade, Kobylinska 5 goluri!

Adrian Vasile a început partida cu următorul 7: Glauser, Gutierrez, Arntzen, Zaadi, Flippes, Nikolic, Ingstad.

Portarul Laura Glauser a blocat 10 mingi în prima repriză, iar în cea de-a doua au apărat Davidsen și Eriksson. Antrenorul Adi Vasile a rulat tot lotul deplasat la Budapesta, mai puțin Ailincăi. Vasile a încercat mai multe sisteme de apărare, în special pe zona centrală, unde a început cu Arnzten și Ingstad.

Cele 31 de goluri ale CSM-ului au fost marcate de 10 jucătoare, iar cele mai multe le-a reușit poloneza Kobylinska, 5, urmată de Zaadi, Arntzen și Gutierrez, toate cu câte 4.

Pentru FTC cele mai multe goluri le-au înscris Klujber, 10 și Lekic, 7. De la maghiare au lipsit Edwige, Tomori, Bolk, Kovacsics și Kovacs. FTC este antrenată din acest sezon de danezul Martin Albertsen și va juca în Liga Campionilor cu Rapid, cele două fiind în aceeași grupă.

De la Budapesta, CSM București a plecat miercuri la Ljubljana, unde va disputa alte două meciuri de pregătire: vineri cu Buducnost și duminică împotriva lui Krim.

Citește și: 

Campioana Alba Blaj a început pregătirea » 8 noi transferuri pentru sezonul viitor + o revenire de prestigiu
TRANSFERURI
Campioana Alba Blaj a început pregătirea » 8 noi transferuri pentru sezonul viitor + o revenire de prestigiu
Sistem nou în Supercupa României: final 4 la masculin și feminin » S-a stabilit țintarul
SUPERCUPA
Sistem nou în Supercupa României: final 4 la masculin și feminin » S-a stabilit țintarul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează