SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

CSM BUCUREȘTI // VIDEO Andrea Lekic, jucătoarea etapei a doua în Liga Campionilor!

Articol de - Publicat joi, 17 octombrie 2019 14:06

Andrea Lekic (32 de ani), centrul de la CSM București, a marcat 8 goluri în egalul obținut de către românce, 23-23, pe teren propriu, cu Rostov Don. 

CSM București a început aproape perfect sezonul în Liga Campionilor: victorie la Esbjerg, 24-22, și egal pe teren propriu, 23-23, cu finalista Ligii Campionilor, Rostov Don. 

Dacă în prima etapă a ieșit în evidență apărarea și, mai ales, portarul Denisa Dedu, care și avea să fie desemnată starul etapei de debut în noul sezon, în runda a doua, la CSM a strălucit centrul Andrea Lekic. Sârboiaca a avut un meci aproape perfect și a fost principalul pericol pentru echipa rusă. 

Lekic a marcat 8 goluri din tot atâtea oportunități! Jucătoarea de la CSM București s-a duelat pentru titlul de „jucătoarea etapei” cu două handbaliste ale top din Ungaria: centrul norvegian Stine Oftedal, de la Gyor, și interul dreapta Katrin Llujber, de la Ferencvaros Budapesta. Oftedal a marcat de 9 ori în victoria astronomică a campioanei Europei, 46-21 cu Banik Most (Cehia), iar Klujber a reușit o duzină de goluri în poarta celor de la Metz, dar echipa sa a pierdut 28-34. 

Lekic a fost preferată pentru evoluția sa, având și cel mai greu adversar în față. 

Sâmbătă, CSM București joacă în etapa a treia a Ligii Campionilor cu MKS Lublin, în Sala Polivalentă. Campioana Poloniei e ultima în grupă, neavând niciun punct după două etape. 

3 stars | Andrea Lekic | Round 2 | DELO WOMENS'S EHF Champions League 2019/20

The 2013 World player of the year has proven her worth once again. Andrea Lekic from CSM Bucuresti Oficial, best star of Round 2. ✨

Publicată de EHF Champions League pe Miercuri, 16 octombrie 2019

VEZI ȘI:

STEAUA - DINAMO 27-26 // În ultima secundă! Steaua a obținut o victorie dramatică în fața lui Dinamo, care era neînvinsă până azi în campionatul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează