SPORTURI  »  HANDBAL  »  TRANSFER

CSM a transferat de urgență o extremă » E dublă câștigătoare a Ligii Campionilor și familiarizată cu România

Zeljka Nikolic în acțiune // Foto: Imago
Zeljka Nikolic în acțiune // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 13:00 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 13:00

Extrema dreapta sârbă Zeljka Nikolic va juca la CSM Bucureşti, a anunţat campioana României. Sârboaica în vârstă de 32 de ani a fost adusă pentru a acoperi golul lăsat de accidentarea Mihaelei Mihai.

CSM a fost nevoită să mute repede, după ce Mihaela Mihai, 18 ani, una dintre componentele de bază ale naționalei U19 recent medaliată cu bronz la Campionatul European, s-a accidentat serios. Necazul a apărut în semifinala contra Ungariei, pierdută de tricolore, atunci când Mihai a căzut rău pe genunchi.

Zeljka Nikolic, noua jucătoare de la CSM București, evoluează din 2016 în România

Pentru a acoperi golul apărut în extrema dreapta campioana României a semnat cu Zeljka Nikolic. Sârboaica este familiarizată cu Liga Florilor, unde evoluează începând din 2016. Ea a trecut pe rând pe la echipele SCM Craiova, SCM Râmnicu Vâlcea şi Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud.

A marcat peste 100 de goluri pentru prima reprezentativă a Serbiei şi este dublă câştigătoare a EHF Champions League, cu Buducnost Podgorica, în 2012 și 2015. De asemenea, a făcut parte din lotul celor de la CSM Craiova în sezonul 2017-2018, când echipa olteană a cucerit Cupa EHF.

CSM a transferat de urgență o extremă » E dublă câștigătoare a Ligii Campionilor și familiarizată cu România
Zeljka Nikolic a semnat cu CSM Foto Facebook CSM Bucuresti

Mihaela Mihai, cea care a fost desemnată cea mai bună extremă dreapta la Campionatul European U19, va sta pe margine minimum 4 luni. Accidentarea suferită este o leziune a ligamentului încrucișat posterior, iar în această perioadă tânăra handbalistă face recuperare pentru a putea reveni cât mai repede pe teren.

Mai multe știri din handbal: 

Dansuri și „Bella Ciao” cu steagul Ungariei pe umeri » Cum au sărbătorit maghiarele la Pitești, în miez de noapte, câștigarea Europeanului + o imagine a făcut furori

Diana Lixăndroiu, unul dintre liderii naționalei U19: „Am fost mândră că reprezint România, mi s-a făcut pielea de găină!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tarnaveanu
tarnaveanu  •  20 Iulie 2023, 20:17

Bine era dacă transfera de urgență un antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează