HANDBAL  ·  PROBLEME FINANCIARE

CSM Ploiești în pragul desființării » Clubul va fi executat silit din cauza datoriilor!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 21:20

Primarul municipiului Ploiești, Adrian Florin Dobre, a declarat astăzi că echipele de seniori ale Clubului Sportiv Municipal Ploiești riscă să nu mai aibă finanțare.

Acesta a spus că: "Nu s-a găsit o soluție bugetară pentru acestea", cauza principală fiind creșterile repetate ale subvențiilor pentru sport. Acestea au crescut de 17 ori în ultimul deceniu".

"Aceste creșteri se datorează dezvoltării secțiilor de seniori handbal și baschet, care presupun un necesar de funcționare de aproape 60 % din totalul celor 18 secții ce funcționează în cadrul CSM Ploiești", a mai precizat Adrian Florin Dobre, conform prahovabusiness.ro.

CSM Ploiești va fi executat silit din cauza datoriilor pe care le are către 7 jucătoare și antrenorul secției de handbal feminin. Suma totală se ridică la 400.000 lei, fiind vorba de salariile restante din perioada martie-iulie a acestui an.

Echipa de baschet masculin a clubului nu s-a mai înscris în Liga Națională, iar echipa de handbal feminin a rămas fără jucătoare.

(Adrian Jitea)Un bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (1)
Mihai Tanase  •  13 Octombrie 2016, 07:33

Toate CSM -urile ar trebui desfintate .Comunitatile au probleme mult mai grave care trebuie sprijinite :cultura , invatamant , sanatate , protectia cetatenilor si altele care sunt mai importante decat sportul profesionist .Poate fi sprijinit sportul scolar si de masa din banii comunitatii pentru ca populatia sa fie mai sanatoasa .

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1