SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM SLATINA

CSM Slatina, cea mai tânără formație din Liga Națională de handbal feminin! Care e obiectivul oltencelor

Victorina Bora a promovat cu CSM Slatina în 2017 și e la al treilea sezon consecutiv în prima ligă FOTO Dan Potor
Victorina Bora a promovat cu CSM Slatina în 2017 și e la al treilea sezon consecutiv în prima ligă FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat miercuri, 03 iulie 2019 20:19

CSM Slatina are cea mai tânără echipă din Liga Națională de handbal feminin și singura echipă condusă de o femeie: Victorina Bora. Obiectivul formației oltene este acela de a termina în primele 10 echipe, pentru a nu mai ajunge la barajul de retrogradare.

CSM Slatina s-a salvat in-extremis de la retrogradare, terminând pe locul doi barajul de rămânere în prima ligă. Echipa pregătită de Victorina Bora, fosta mare jucătoare a Oltchimului, și-a făcut planuri pentru sezonul viitor, unul în care speră să nu mai aibă emoții.

Gruparea olteană a făcut patru transferuri noi: Sonia Vasiliu (de la U Cluj), fosta campioană mondiale de junioare, Luciana Marin (Minaur Baia Mare), fostul centru al "naționalei" României, dar și tinerele Ana Dulgheriu (portar) și Daniela Șchiopu (extremă), ambele de la Centrul Național de Excelență de la Rm. Vâlcea. Au plecat, în schimb, Raluca Dăscălete, Ștefania Lazăr, Sara Abed Kader și Ana Maria Chirigiu.

CSM Slatina are în lot acum 9 jucătoare sub 24 de ani, Iulia Andrei (22 de ani), Hermina Stoicănescu (23), Elena Nagy (21), Lăcrămioara Stan (24), Lorena Ostase (21), Elena Fulgoi (20), Sonia Vasiliu (23), Ana Dulgheriu (18) și Daniela Șchiopu (18).

„Ne dorim un sezon mai bun decât precedentul în care să evităm barajul. Nici anul acesta nu ajungeam în această ipostază, dar am avut probleme de lot, pe final. Am încredere în tinerele mele jucătoare, a mai trecut un an peste ele și ne-am păstrat nucleul de bază”, a declarat Victorina Bora.

CSM Slatina visează ca Sala Sporturilor, care se construiește în orașul de pe Olt, să fie și ea inaugurată spre finalul anului. „Ar fi o mare realizare pentru oraș. Am avea mai mulți fani lângă noi și o motivație suplimentară”, a adăugat Victorina Bora. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
benimba
benimba  •  03 Iulie 2019, 22:19

Salug GSP! cred ca sunteti in eroare . Cea mai tanara echipa din liga nationala este AHCM Slobozia. Informati-va si astept scuzele de rigoare ptr. dezinformare. Cu stima Beni de Slobozia

Vezi toate comentariile (1)
Comentează