SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / HCM CONSTANŢA-HAMBURG SV (AZI, ORA 20:00, DIRECT DIGISPORT 2)

Cu nemţii nu te pui » Misiune grea pentru HCM cu Hamburg SV

Alex Csepreghi a văzut ce greu e cu nemţii în meciul din sezonul trecut cu Flensburg  Foto: Telegraf (Constanţa)
Alex Csepreghi a văzut ce greu e cu nemţii în meciul din sezonul trecut cu Flensburg Foto: Telegraf (Constanţa)

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 05 octombrie 2011 21:02

Opt partide jucate împotriva echipelor germane în Liga Campionilor. Românii nu au cîştigat niciodată


Campioana României, HCM Constanţa, întîlneşte azi, de la ora 20:00, campioana Germaniei, Hamburg, principala favorită la cîştigarea grupei C, dar şi formaţia cotată cu şansa a patra la cucerirea Ligii Campionilor după Barcelona, Kiel şi Atletico Madrid.
"Marinarii" nu pot trece peste înfrîngerea din Polonia, 29-30, după ce au condus cu 29-25! "Nu avem cum să dăm timpul înapoi. Trebuie să mergem mai departe. Trebuie să învăţăm din greşeli şi să ne concentrăm pe ce urmează. Trebuie să credem în noi, altfel de ce ne-am mai prezenta la Buzău?", a declarat extrema stînga Alexandru Sabou.

Constanţa nu are amintiri frumoase în partidele cu nemţii. În Liga Campionilor ea a jucat cu Kiel, în două ediţii, şi cu Flensburg, anul trecut. A pierdut toate cele şase întîlniri însă! La fel s-a întîmplat şi cu Fibrex Săvineşti, prima echipă din România care a acces în Liga Campionilor, fiind învinsă tot de THW Kiel.

Pleiadă de vedete
Hamburg SV a produs o mare surpriză sezonul trecut în Bundesliga, punînd capăt seriei de 6 titluri consecutive ale celor de la THW Kiel.

Antrenorul Per Carlen are la îndemînă multe vedete din handbalul mondial. Hamburg este o multinaţională formată din internaţionali nemţi (Bitter, Hens, Kraus), croaţi (Vori, Lackovici, Duvnjak), suedezi (Beutler, Carlen), francezi (Bertrand şi Guillaume Gille), dar şi polonezul (M. Lijewski), danezul (Lindberg) şi slovenul (Vugrinec). Hamburg a ajuns anul trecut în Final Four, dar a pierdut în semifinale şi a terminat pînă la urmă pe locul 3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează