SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - VARDAR SKOPJE 33-38

Cum explică Aurelia Brădeanu înfrângerea dureroasă cu Vardar: "De acolo a pornit totul, am pierdut încă de la început"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 mai 2017 20:40

Vizibil emoționată, Aurelia Brădeanu și-a stăpânit cu greu emoțiile la finalul partidei cu Vardar Skopje, 33-38, din Final Four-ul Ligii Campionilor. 

Jucătoarea de 37 de ani e de părere că jucătoarele nu fost suficient de unite pentru a putea rezista zilei extraordinare prinsă de jucătoarele lui Vardar. 

"A fost ziua în care nu ne-a ieșit nimic. Totul a pornit de la apărare, nu am fost puternice și unite să putem recupera mingile pe care le-am pierdut. Am pierdut încă de la început. 

Totuși, cred că e o performanță bună să fim aici, printre cei mai buni, în Final Four-ul Ligii, pentru al doilea an la rând.  

Cu Buducnost, în finala mică, vom încerca să trecem peste deziluzia acestei înfrângeri și să câștigăm", a spus Aurelia Brădeanu, la TV Digi Sport.

  • CSM București, campioana en-titre a Europei, a fost învinsă categoric de Vardar Skopje, 33-38, în cel de-al doilea meci din Final Four-ul Ligii Campionilor;
  • Vardar Skopje joacă prima finală de Ligă, după 3 semifinale pierdute în 2014, 2015, 2016;
  • Finala mică, împotriva lui Buducnost, va avea loc mâine, de la 16:15, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

 CSM București a fost învinsă clar de Vardar Skopje, scor 33-38 (AICI ai DETALII despre partidă)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  07 Mai 2017, 09:41

Cand intri pe teren cu pampersi in loc de tetra si uiti ca totusi o echipa are nevoie si de "ceva" in aparare, rezultatul este... -10! Cum isi explica acest Per Jo. inceputul de meci? Nu avea cartoane ca sa ceara time-out chiar dupa ce rezultatul era 5-1? A astepta pina la 7-1 pentru ca apoi echipa sa continue degringolada. Care au fost "marile tactici secrete" implementate la CSM? Cea mai neinspirata aegere de antrenor din istoria handbalului! Cum sa dai echipa pe mina unuia care nu a mai antrenat nciodata o nationala feminina? Cine l-a adus la conducerea CSM? Adus pe un sac de bai, Per Jo, a fost dezamagirea in persoana. Auzi tu, "Nu concep sa nu plec fara o medalie de la acest final four"! Oare acest Per Jo nu a inteles ca muzica nu cinta pentru locurile 3 si 4? Rusinos! Sa invocam faptul ca in mincare sau in bautura ne-a fost strecurata, discret, ceva halucinogene? Poate numai in hrana lui Per Jo care pleaca de la CSM cu coada-ntre picioare si cu o patalama cere cu greu i se va sterge din CV. La ferlul in care a gestionat - aberant, halucinant si total depasit de miza jocului! - aceasta semifinala, Per Jo. ar trebui sa plece imediat de la conducerea CSM si sa lase pe altii sa se ocupe de acest penibil joc pentru "bronzul (urit si coclit!)" al acestui "Final Four". Oare cele 10-12 jucatoare de la CSM nu au realizat cite de penibile au fost 30 de minute? Credeai ca au luat ceva etnobotanice, ca prea jucau aiurit si fara nici

Vezi toate comentariile (1)
Comentează